Decubitus Verpleegkundigen (regio Haarlem) regio Haarlem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
27 x
snelcode info
2503966

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Q CARE medical services is op zoek naar doortastende en stressbestendige Decubitus Verpleegkundigen.

Decubitus pati?nten hebben jouw hulp nodig.

Decubitus vraagt om een specialistische behandeling met de beste hulpmiddelen, waarbij rekening wordt gehouden met de pati?nt en diens situatie. Resultaten zijn alleen mogelijk door een combinatie van de juiste indicatie, een goed advies, een snelle installatie van het juiste hulpmiddel en een heldere instructie.?

Onze opdrachtgever, Q CARE medical services ., werkt aan die resultaten. Door het indiceren, adviseren en beheren van anti-decubitus hulpmiddelen, onder andere in opdracht van Zorgverzekeraars, AWBZ zorgkantoren en Thuiszorgorganisaties. In dat kader verleent Q CARE tevens zorg op het gebied van additionele voeding en wondverzorging(-sproducten), bekend als het TOTAL Q CARE MANAGEMENT?.

Om de hoogste kwaliteit van advies en zorg te kunnen garanderen, zoekt Q CARE medical services . Decubitus Verpleegkundigen (regio Haarlem).

Een bijzondere en uitdagende baan, die je elke dag ergens anders brengt. Bij pati?nten thuis bekijk en beoordeel je de situatie, je bepaalt wat het juiste hulpmiddel is en installeert dit. Vervolgens geef je instructies over het gebruik. Uiteraard verzorg je ook de anamnese en verdere rapportages. Je voert regelmatig overleg met de verzorgenden van de pati?nt en je geeft voorlichting over de specialistische hulpmiddelen.

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507164

Deel deze advertentie met:
|