Commercieel Medewerker Buitendienst Oost Nederland regio D…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
28 x
snelcode info
2503968

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vynckier is op zoek naar een Commerci?le Buitendienst medewerker die beschikt over een pioniersgeest, ervaring heeft in een technische B-to-B omgeving en bij voorkeur woonachtig is in de regio Apeldoorn.

Vynckier te Delfgauw biedt een compleet assortiment van kwaliteitsgereedschap, machines en professionele werkplaatsinrichting. Onze producten staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vynckier is de perfecte partner voor de kwaliteitsbewuste hobbygebruiker en de prijsbewuste professionele gebruiker.
Samen met onze transporteurs DHL en Parts Express garanderen we een levering van 95% binnen de 24 uur na bestelling in de Benelux. Onze producten worden uitsluitend verkocht via een netwerk van professionele dealers die leveren aan metaalverwerkende bedrijven, automotive en overige industrie. Onze dealers garanderen een professionele service in de volledige Benelux!

Vynckier bestaat momenteel uit ongeveer 50 medewerkers, die samen verantwoordelijk zijn voor een jaaromzet van ca. ?15 miljoen. In Delfgauw werken wij met een team van 5 collega's die de gehele Nederlandse markt bedienen.

Ter uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Buitendienst (Fulltime, 40 uur .).

Functie omschrijving
Als Commercieel Medewerker Buitendienst ben je verantwoordelijk voor de gestelde commerci?le doelen en resultaten in Oost Nederland. Het onderhouden van contacten met bestaande relaties (40%) en het uitbreiden van jouw eigen klantenportefeuille door middel van acquisitieactiviteiten (60%) behoren tot belangrijke taken binnen deze functie. Je geeft technische adviezen aan je klanten en signaleert kansen om contacten verder uit te bouwen. Door je ervaring weet je onze klanten te enthousiasmeren, ondersteunen en activeren tot proactieve verkoop van onze producten.

Je komt te werken in een team die een gezamenlijk doel heeft; ons aandeel op de Nederlandse markt vergroten. Binnen deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Nederland.
?


Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507166

Deel deze advertentie met:
|