Functioneel Applicatiebeheerder regio Oisterwijk

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
32 x
snelcode info
2503969

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Andriessen, te Oisterwijk, zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder die verantwoordelijk is voor het optimale gebruik van onze applicaties.

Andriessen richt online examenprocessen in voor examenbureaus, de overheid en opleidingsinstituten. Klanten kunnen via Internet toetsen afnemen. Met die toetsen meten onze klanten de vakbekwaamheid van cursisten of de effectiviteit van hun opleidingsproces.

Andriessen zoekt een Functioneel applicatiebeheerder (40 uur) (m/v).

De functie
De functioneel applicatiebeheerder is specialist in het gebruik van ??n of meer door Andriessen gebruikte applicaties. Hij/zij beheert de applicaties, bewaakt de functionele eisen van (eind)gebruikers en stelt adviezen, eisen en voorwaarden op voor verdere ontwikkeling ervan. De medewerker bewaakt tevens de integratie van applicaties met technische en operationele processen.
De functioneel applicatie beheerder functioneert tevens als 2e lijn helpdesk medewerker voor (eind)gebruikers en leveranciers, geeft instructie en training en verzorgt de gebruikers-handleidingen.
?


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507167

Deel deze advertentie met:
|