Hotelmanager regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
63 x
snelcode info
2510896

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het Slothotel, in Neuhausen (Duitsland), is op zoek naar een Hotelmanager die verantwoordelijk wil zijn voor het plannen, leiden en co?rdineren van alle hotelactiviteiten.

Als Hotelmanager plan, leidt en co?rdineer je alle hotelactiviteiten. Je neemt daarin de verantwoordelijkheid voor alle dienstverlening binnen het hotel, inclusief receptie, reserveringen, maaltijden, schoonmaakdiensten onderhouds- en opknapwerkzaamheden, personeelszaken, verkoop, marketing en de hoteladministratie. Dit alles dient er toe te leiden dat wij van een viersterren hotel de status bereiken van een 5-sterrenhotel waar de gasten zich thuis voelen en graag nog een keer het prachtige hotel bezoeken.

Het Slothotel bevindt zich in Neuhausen in het Ertsgebergte
Het slothotel genaamd Purschenstein is een karaktervol kasteel met een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de Middeleeuwen. Rond 1200 werd het slot gebouwd door de Boheemse ridder Borso II von Riesenburg; aan hem dankt het sprookjesachtige kasteel haar naam.
Het romantische hotel Purschenstein is een van de oudste kastelen in Saksen. Na een hevige brand in 1989 werd een groot deel van het kasteel verwoest. Later volgde een gedeeltelijke restauratie. In 2005, na aankoop van het kasteel door de Nederlandse familie Praagman, is het slothotel in volle glorie hersteld. Voor meer informatie over het Slothotel bekijk de website:

Werkzaamheden / verantwoordelijk De ontvangt en begeleiding van de gasten; De dagelijkse activiteiten op het kasteel, volgens de nieuw opgezette formule; Beantwoordt vragen over het hotelbeleid en dienstverlening; Werft, benoemt en beoordeeld medewerkers; Ontwikkelt nieuwe idee?n voor het hotel om . de bezettinggraad van de kamers te verhogen; De marketing van het kasteel in publicaties / websites; Verantwoordelijk voor de inkoop en de contacten met de leveranciers; Verantwoordelijk voor de gebouwen, het terras: onderhoud, sfeer en de schoonmaak; Voldoen aan . de gezondheids- en veiligheidseisen en andere wettelijke voorschriften; Begeleiding van de verbouwing van 50 naar 150 kamers; Eindverantwoordelijk voor het voeren van een rendabel hotel.?
?


Opties:
- Functiegroep: horeca/detailhandel

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507476

Deel deze advertentie met:
|