AV-technicus vaste installaties regio Veldhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
45 x
snelcode info
2510897

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bazelmans AVR (Veldhoven) is op zoek naar een audiovisueel technicus met grote technische affiniteit voor uitwerken van diverse projectmatige opdrachten door heel Nederland.

Bazelmans AVR in Veldhoven is een ervaren organisatie die het bedrijfsleven, zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen van audiovisuele oplossingen voorziet. Middels onze projectmatige aanpak en jarenlange ervaring laten wij onze techniek een handje helpen om tijdens evenementen onvergetelijke indrukken achter te laten. Dit doen we niet alleen door de verhuur en verkoop van apparatuur, maar ook bijbehorende hoogwaardige service en professioneel advies over de invulling van evenementen.

Bazelmans AVR bestaat ondertussen meer dan 20 jaar, en we zijn centraal gevestigd in de drie grootste regio's van Nederland: Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Met kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel bieden wij creatieve en inventieve maatwerkoplossingen, waarmee we toonaangevend zijn in de AV-branche.

De projectafdeling permanente installaties van Bazelmans AVR bestaat uit 8 medewerkers (5 AV-technici, 1 accountmanager en 2 binnendienstmedewerkers). Zij houden zich bezig met de uitvoering van complexe audiovisuele installaties. Projectoren, LCD-schermen, luidsprekers en de bijbehorende sturing zijn voorbeelden van de professionele apparatuur die bij klanten ge?nstalleerd worden. We werken voor uiteenlopende klanten zoals het Nationale Archief, het Catharina Ziekenhuis of het Novotel Rotterdam.

Voor deze projectafdeling zijn we op zoek naar een AV-technicus vaste installaties.

Functieprofiel:
Als AV-technicus ben je projectmatig bezig met het bij de klant monteren en installeren van permanente AV-apparatuur zoals projectoren, LCD-schermen, luidsprekers, microfoons en besturingen. Ook houd je je bezig met het samenstellen en monteren van 19' racks met AV-apparatuur. Je woont de benodigde project- en werkbesprekingen bij en completeert technische projectdocumentatie.

Het kantoor van Bazelmans AVR waar vandaan je werkt is gevestigd in Veldhoven. De projecten die je uitvoert zijn vanzelfsprekend op locatie en verspreid door heel Nederland.?
?


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507477

Deel deze advertentie met:
|