Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst regio Dordre…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
44 x
snelcode info
2512105

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dentalair Products Nederland, in Dordrecht, is op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst die affiniteit heeft met techniek en productcodering.

Dentalair Products Nederland . gevestigd in Dordrecht, is een groothandel in tandheelkundige installaties en dentale verbruiksmaterialen. Op dit moment werken we met circa 80 medewerkers, verdeeld over verschillende werkmaatschappijen. Dentalair is een begrip in de dentale wereld voor de levering van hoogwaardige installaties aan tandartsen maar ook aan bijvoorbeeld poliklinieken voor kaakchirurgie. Al ruim 40 jaar zijn wij het meest veelzijdige depot van Nederland voor tandartspraktijken. U kunt bij Dentalair onder meer terecht voor units, equipment en verbruiksmaterialen. Wij beschikken over een eigen technische dienst die landelijk opereert en een grote projectafdeling die gelijktijdig bouwer en aannemer is. Tevens bieden we oplossingen voor tijdelijke praktijkhuisvesting. Dentalair is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor tandartspraktijken.

Als versterking voor ons team van het bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (40 uur).

De functie:
Binnen een enthousiast en servicegericht team ben je verantwoordelijk voor de levering en/of reparaties van onderdelen. Ook verzorg je de inkoop van reparaties en onderdelen bij verschillende leveranciers en ben je het aanspreekpunt voor eventuele vragen. Hiervoor heb je contact met monteurs, klanten en leveranciers in het binnen en buitenland. Daarnaast verwerk je aanvragen, offertes, inkoop orders en ben je mede- verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling.?
?


Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507652

Deel deze advertentie met:
|