Systeembeheerder regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
13-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
40 x
snelcode info
2512106

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

EyeTi, te Tilburg, is op zoek naar een ervaren systeembeheer die verantwoordelijk is voor de gehele ICT infrastructuur van EyeTi groep, waaronder ACES Direct, BuyOnline, Pro Warehouse, Rackserver, Sessence en take IT now.

EyeTi Groep is een van de grootste en meest innovatieve internet IT resellers van Nederland. Onder EyeTi groep vallen ACES Direct, BuyOnline, Pro Warehouse, Rackserver Sessence en take IT now.

De klanten bevinden zich voornamelijk in het bedrijfsleven en bij de overheid. Het bedrijf streeft ernaar om het inkopen van IT producten zo gemakkelijk mogelijk te maken. De EyeTi Groep onderscheidt zich van andere e-commerce bedrijven door haar sterke customer focus en haar geheel zelf ontwikkelde technologie. Bij de groep zijn momenteel 65 fulltime medewerkers over 6 locaties werkzaam. Voor de locatie in Tilburg, gevestigd in een karakteristiek pand in hartje centrum, zijn wij ter vervanging op zoek naar een Systeembeheerder.

Jouw functie
Het doel van de systeembeheerder is er voor zorgen dat onze medewerkers volledig tevreden zijn over het ICT aspect van hun werkplek. Binnen je functie word je ondersteund door 2 stagiaires. Je hebt zelf de volledige verantwoordelijkheid om processen in te richten en stagiaires in te zetten. Je ondersteunt collega's bij vragen en beheerst en optimaliseert de ICT infrastructuur. Doordat je nauw betrokken bent bij de eindgebruiker ben je goed op de hoogte van de behoeftes op de werkvloer. Je overlegt periodiek met managers en directie om kansen en mogelijkheden te bespreken.

Met jouw technische inzicht los jij initi?le problemen op, maar kijk je ook naar structurele oplossingen. Binnen de verschillende organisaties is het aan jou om innovatieve ICT oplossingen te implementeren. Deze worden ge?nitieerd doordat je de behoefte van de verschillende organisaties in kaart brengt en de nieuwste IT ontwikkelingen op elkaar afstemt. De diverse projecten bewaak je in een lange termijn planning.

Voorbeelden van nieuwe projecten waar je aan kan denken zijn:-????? Flexwerkplekken;-????? BYOD (bring your own device) in combinatie met het nieuwe werken;-????? Unified Communications (bv. Microsoft Lync);-????? Implementatie Office 365.
Onze omgeving is volledig gevirtualiseerd (VMWare) en is cloud based. We maken gebruik van Windows Servers 2008, Active Directory, Novell en beschikken momenteel over 20 servers. Voor de telefonie (VOIP) gebruiken we Avaya.?
?


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: CRI Service
Tel nr: (+31) 06-47116951
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507653

Deel deze advertentie met:
|