Franchise Ondernemers / Partners Primatch HR Groep regio M…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
29 x
snelcode info
2519506

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De Primatch HR Groep is op zoek naar zelfstandige recruitment consultants die vanuit een eigen partnerregio klanten werven, adviseren en ondersteunen bij het recruitmentproces en mogelijk aanverwante personeelszaken. Hierbij kan je denken aan arbeidsmarkcommunicatie advies, test & assessment, selectiegesprekken etc.

Primatch HR Groep
Primatch HR Groep is actief in werving & selectie, arbeidsmarktcommunicatie en HR-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we landelijk onze klanten in het recruitmentproces; we werken niet met een W&S fee, maar op uurbasis. Hierdoor ontstaat er een nauwe en transparante samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van exclusiviteit. Een duidelijke uitleg over onze werkwijze vind je via de volgende link:

Dat dit een niet alledaagse werkwijze is, ondervinden we vaak, maar heeft wel als resultaat dat we een ander geluid laten horen en ook in de huidige markt erg succesvol zijn. Bij ons staat de kwaliteit van dienstverlening voorop en onze klanten ervaren dat ook zo!

Op de hamvraag waarom je zou kiezen voor zelfstandigheid binnen de Primatch HR Groep zien wij de volgende argumenten om de keuze te overwegen:

Succesfactoren Bekende naam met landelijke referenties Een uniek concept Inkoopvoordeel (wervingscampagnes) Sales- en marketingondersteuning en de daarbij behorende materialen Onderdeel van een groep (toch collega's) Websites en kennisgroepen Diverse mogelijkheden voor test en assessment (16 modules) Databases met kandidaten, intern en extern Rayon bescherming Langetermijnsucces Ondernemerschap met beperkte risico's Coaching en begeleiding door ervaren consultants Financi?le begeleiding Binnen 40 dagen je facturen betaald krijgen Partnervereniging aanwezig Volledige social media inrichting Kennissessies voor klanten aanwezig
Administratieve organisatie Centrale facturatie Urenregistratie ATS (systeem) Administratieve ondersteuning door centrale backoffice Kwaliteitscontrole op plaatsen vacatures
Jouw rol
Als partner en tegelijk ondernemer bij Primatch word je verantwoordelijk voor een nader te bepalen regio, meestal de regio waar je woonachtig bent. Het concept is gebaseerd op ondernemerschap, maar heeft als vertrekpunt een duidelijk win-win perspectief en een gezamenlijke langetermijnvisie. Door de modulaire opbouw van een werving & selectie traject bieden we je diverse mogelijkheden, middelen en ondersteuning om succesvol te zijn en je regio verder uit te bouwen.Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Smartwares Safety & Lighting
Tel nr: (+31) 013-5325125
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507937

Deel deze advertentie met:
|