Allround Magazijnmedewerker regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
19-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
71 x
snelcode info
2526399

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Smartwares? Safety & Lighting, gevestigd in Eindhoven en Gilze, is op zoek naar een Allround magazijnmedewerker die verantwoordelijk is voor het zelfstandig uitvoeren van meerdere magazijnwerkzaamheden op locatie Eindhoven.

Smartwares? Safety & Lighting is een internationale organisatie en importeur van consumenten beveiliging, verlichting en professionele beveiliging.

Smartwares? Safety & Lighting hecht veel waarde aan kwaliteit en service en kan dit waarborgen vanuit een eigen ontwerpafdeling en een goed georganiseerde technische dienst. Smartwares? Safety & Lighting is altijd op zoek naar innovatieve nieuwe producten en heeft daarvoor een eigen marketing en licentie afdeling. De organisatie voert diverse merken van lichtarmaturen en is ook bekend door verschillende collecties van befaamde ontwerpers als Jan de Bouvrie en Antonio Miro. Eveneens biedt Smartwares? Safety & Lighting diverse mogelijkheden op het gebied van private labels.

Smartwares? Safety & Lighting heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk. De vele producten die men verkoopt worden hoofdzakelijk ge?mporteerd vanuit het Verre Oosten. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een allround magazijnmedewerker op locatie Eindhoven.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Het verzamelen van orders, orderpicking aan de hand van lijsten of instructies vanuit het (geautomatiseerde) systeem;
- Het laden en in- of ompakken van gepickte orders in het daarvoor bestemde verpakkingsmateriaal;
- Het controleren van productspecificaties . in- en uitgaande goederen;
- Het registreren van de ordergegevens binnen het (geautomatiseerde) systeem of op de lijsten;
- Lossen en laden van vrachtwagens, met behulp van een elektrische pallet truck; plaatsen van pallets met goederen op de daarvoor bestemde locatie, met behulp van een reachtruck en/of heftruck;
- Het insealen van de te verzenden goederen;
- Het ombouwen van producten;
- Het zorg dragen voor orde en netheid;
- Het naleven van beveiligings-, veiligheids-, bedrijfs-, en milieuvoorschriften.
?


Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Smartwares Safety & Lighting
Tel nr: (+31) 013-5325125
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508192

Deel deze advertentie met:
|