CNC-frezer regio Eersel

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
32 x
snelcode info
2534787

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Roosen Nederland BV beheerst alle facetten op het gebied van CNC draai-, en freesbewerkingen inclusief oppervlaktebehandelingen. Door de ruim 40-jarige ervaring in de verspaning, in combinatie met de continue investeringen in de meest innovatieve (geautomatiseerde) bewerkingscentra, is Roosen Nederland BV de ideale partner op het gebied van hoogwaardige verspaning van complexe seriematige werkstukken.

De diverse horizontale bewerkingscentra (FMS) zijn door de hoge automatiseringsgraad en 68 vrij programmeerbare pallets een sterke troef met betrekking tot de productie van complexe repeat opdrachten van kleine tot grote series.

Door de combinatie van deze horizontale bewerkingscentra met een brede range aan verticale CNC frees- en draaibanken, kan Roosen Nederland BV voor een breed scala aan complexe items, hoogwaardige kwaliteit en leverbetrouwbaarheid garanderen.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door een gecertificeerd managementsysteem ISO 9001-2008. Roosen Nederland is een dynamisch bedrijf actief in de verspaning welke zich kenmerkt door een hecht team met een no-nonsense mentaliteit.

Ten behoeve van de uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar nieuwe collega's in een 2-ploegen verband om het optimale uit onze CNC-productie te halen. Om deze reden zijn we op zoek naar een ervaren CNC-frezer.

Functieomschrijving:
Ervaren CNC-frezer welke in staat is om een bijdrage te leveren in het gestaag verder uitbreiden van onze frezerij-activiteiten, welk zich kenmerkt in het produceren van steeds complexere producten. Het zelfstandig kunnen omstellen / instellen is een eerste vereiste. Het zelfstandig kunnen programmeren en opzetten van nieuw werk is een pr?.
We werken op mazak machines met mazatrol besturing, 4e as en een FMS-lijn (68 palletplaatsen).
?


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Smartwares Safety & Lighting
Tel nr: (+31) 013-5325125
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508600

Deel deze advertentie met:
|