Customer Service Medewerker regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
17 x
snelcode info
2542046

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Tristar, in Tilburg, is op zoek naar een Customer Service Medewerker met goede communicatieve vaardigheden in de Franse en Duitse taal.

Tristar is een internationale handelsorganisatie en importeur van elektrische huishoudelijke apparaten, audio/ video apparatuur, telecommunicatie en outdoor artikelen in West-Europa met vestigingen in Tilburg, Belgi?, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Portugal, Polen, Hongkong en China. Tristar importeert deze artikelen hoofdzakelijk vanuit het Verre Oosten. Tristar staat garant voor voordelige, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten gebaseerd op de laatste trends. Deze heldere marktpositie heeft geresulteerd in een sterke groei in West-Europa.

Mede hierdoor zijn wij op zoek naar kandidaten voor de onderstaande functie Customer Service Medewerker - ( 40 uur ).

De Functie:
Als Medewerker Klantenservice ben je verantwoordelijk voor de eerste belangrijke contacten met de eindgebruiker. Je beantwoordt vragen, biedt passende oplossingen voor klachten en zorgt ervoor dat de klant tevreden is over de klantgerichtheid van onze organisatie. Daarnaast co?rdineer je processen en stel je preventieve en correctieve maatregelen.

De taken bestaan uit: Het uitvoeren, controleren en afhandelen van alle consumentenvragen die telefonisch en per email op de serviceafdeling binnen komen; Uitvoeren, controleren en afhandelen van alle consument bestellingen die middels internet worden ontvangen; Uitvoeren, controleren en afhandelen van alle onderdelenmeldingen die telefonisch en per email op de serviceafdeling binnen komen; Zorgdragen voor een goede opvolging van de FAQ binnen het huidig geldig en nieuw op te nemen assortiment; Analyse van de consumentenvragen. Deze analyse verwerken in voorstellen om vragen te reduceren; Monitoren en optimaliseren van het huidige RMA/ retouren proces.

Opties:
- Functiegroep: commercieel/verkoop

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508974

Deel deze advertentie met:
|