Waterzuiveringsspecialist met membraankennis regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
43 x
snelcode info
2542047

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Fujifilm Manufacturing Europe, te Tilburg, is op zoek naar een specialist op het gebied van waterzuivering en de daarbij behorende membraantechniek om klanten technisch te ondersteunen en wereldwijd nieuwe projecten te realiseren.

Fujifilm is vijf jaar geleden in Tilburg begonnen met het ontwikkelen van energiezuinige membranen voor onder meer het bereiden van drinkwater, koelwater en ultra puur water. Daarnaast worden onze membranen ingezet voor het ontzilten van water en voor het opwekken van elektriciteit. Wij zien in het ontwikkelen membranen een nieuwe veelbelovende markt.

Van oorsprong produceerden wij in Tilburg op grote schaal fotorolletjes en fotopapier. De snelle opkomst van de digitale fotografie noodzaakte ons om de productie van fotorolletjes te stoppen. Wij hebben er bewust voor gekozen om nieuwe producten en markten op te zoeken. Vanwege onze expertise in het aanbrengen van polymere coatings op dragermateriaal zijn we goed in staat hoogwaardige membranen te ontwikkelen en door te ontwikkelen voor grootschalige productie. Door de combinatie van kennis van zowel polymeerchemie als grootschalige productie binnen een strenge kwaliteitsbewaking zijn we in staat om hoogwaardige membranen te produceren met een gunstige marktprijs.

Onze membranen zijn we voor verschillende omgevingen toepasbaar, maar vooral op het gebied van de waterbehandeling. Denk hierbij aan het ontzilten van water en het maken van ultra puur water voor koeltorens, turbines, chemische en farmaceutische processen. Bij het ontzouten van zeewater gaan we uit van elektrodialyse. Drinkwaterbedrijven en industri?le bedrijven in de hele wereld kunnen hiermee investeringskosten en energie kosten (elektriciteit) besparen waardoor elektrodialyse weer concurrerend zal zijn ten opzichte van omgekeerde osmose.

FunctieomschrijvingAls waterzuiveringsspecialist heb je veel kennis van het voorbehandelingsproces en weet je de wensen van de klant en de beste oplossing om te zetten in een gedegen advies. Hierbij werk je nauw samen met je collega's van de afdeling New Business Development, welke bestaat uit 6 medewerkers.

Binnen Fujifilm is er erg veel kennis met betrekking tot membraan technologie en het productieproces. Wat jij meeneemt is uitgebreide operationele kennis van waterzuiveringsprocessen en de voorbehandelingen de verschillende configuratiemogelijkheden, zodat nauwkeuring bepaald kan worden wat de klantspecifieke eisen zijn en de daarbij behorende oplossingen.

Je zal binnen je functie regelmatig in het buitenland zijn om op locatie van de klant om technisch advies te geven, testen uit te voeren en training te geven.?
?
Verantwoordelijkheden-????? Samenwerken met de afdeling new business development voor procesontwerpen van waterzuiveringsprocessen. In eerste instantie zal de focus liggen op electro-dialyse, gebaseerd op wateranalyses, klantsspecificaties en budgetoverwegingen. -????? Geven van presentaties op locatie . het geselecteerde systeem proces.-????? Uitvoeren van haalbaarheidstesten van verschillende toepassingen zoals ontharding / waterzuivering, ontzilting en pekelbehandelingen.-????? Ontwikkelen van praktijktoepassingen aan de hand van een in-house medium scale ED pilot opstelling.-????? Ontwikkelen van specificaties en kostenramingen.-????? Ontwikkelen procesbeschrijvingen en functionele eisen en het opstellen van richtlijnen bij problemen.-????? Begeleiden van het in bedrijfstellen van het systeem.


Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508975

Deel deze advertentie met:
|