Frontend Developer (HTML5, JavaScript, CSS3) regio 's-Hert…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
28-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
59 x
snelcode info
2548746

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

BCS, te Den Bosch, zoekt een front-end programmeur die creatief en functioneel verantwoordelijk is voor de volledige gebruikservaring van onze succesvolle salaris- en personeelsadministratie software.

BCS HRM en Salarisadministratie . te 's-Hertogenbosch (ruim 100 werknemers) is een dynamische organisatie, gespecialiseerd in het uitvoeren en verwerken van salarisadministratie en HRM dienstverlening. Jarenlange diepte-investeringen in onze organisatie en het door ons ontwikkelde softwareprogramma 'Delta HRP' hebben ervoor gezorgd dat wij een vooraanstaande positie innemen op de Nederlandse markt met betrekking tot totaaloplossingen voor salarisadministratie en personeelsadministratie.

Productinnovatie en ICT ontwikkeling spelen om onze marktpositie uit te breiden een belangrijke rol. Zo migreren wij de komende periode onze software van Delphi naar C# en introduceren we een volledig nieuwe versie van ons softwareproduct; 'Delta HRP'. ICT speelt bij onze dienstverlening een cruciale rol. Met het verwerken van ruim 1,3 miljoen salarisstroken zijn bereikbaarheid, schaalbaarheid, security en privacy issues bij ons altijd top prioriteit.

Onder de ruim 8000 klanten, bevinden zich zowel kleine ondernemingen als beursgenoteerde bedrijven.

Functie profiel
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van functionaliteiten in de software. BCS staat na 35 jaar aan de vooravond van de grootste technologische wijziging sinds de oprichting. Van een Delphi Client/Server architectuur wordt overgegaan naar een web-oplossing en daarmee naar een Cloud omgeving. Met 10 collega's wordt aan deze nieuwe applicatie gewerkt, waarbij de rollen van functioneel ontwerper, ontwikkelaar en tester samen gebracht zijn in ??n multidisciplinair team.

Als front-end developer ben jij voor deze software applicatie verantwoordelijk voor de verschillende schermen, velden en functionaliteiten. Je denkt hierbij vanuit het perspectief van de klant/gebruiker en zal deze dan ook de hoogst haalbare gebruikerservaring bieden.

Je zal, om dit migratieproces vlekkeloos te laten verlopen, nauw betrokken worden bij alle fases van de implementatie. Daarna zal je verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en releases. Je komt te werken op de afdeling Automatisering bestaande uit ongeveer 25 ICT'ers. Bij BCS wordt iteratief ontwikkeld, waarbij primair gebruik wordt gemaakt van het Scrum-gedachtengoed.

Taken en verantwoordelijkheden
Als webdeveloper, binnen een scrumteam, bijdragen aan het gehele voorbrengingsproces van specifieke functionaliteit.
?


Opties:
- Functiegroep: automatisering/internet

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509164

Deel deze advertentie met:
|