Process Safety Consultant regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Tristar
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0135940320
gezien
21 x
snelcode info
2551756

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

D&F Consulting, in Etten-Leur, ?is op zoek naar een ervaren consultant voor consultancy-trajecten gericht op process safety management bij onze landelijke klanten.

D&F Consulting heeft de ambitie binnen de industri?le omgeving incidenten te voorkomen. Middels onze adviesdiensten, trainingen en software adviseren wij bedrijven over veiligheid en gezondheid van de mens, de organisatie en hun werkomgeving. Ons doel is daarbij altijd om een veilig werkklimaat te cre?ren en vervolgens te behouden.

Vanuit onze technische grondslag zijn we groot geworden. Uniek zijn we echter doordat we in de driehoek 'techniek - organisatie - mens' acteren. Enerzijds zijn we gespecialiseerd in technische veiligheid (machine- en procesveiligheid). Daarnaast spelen veiligheidsmanagement (de organisatie) en veiligheidscultuur en -gedrag (de Mens) een belangrijke rol in onze dienstverlening. Wij werken aan het duurzaam verbeteren van een veilige en gezonde werkomgeving binnen organisaties en voor mensen. Daarnaast heeft onze organisatie zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een kennisintensieve omgeving voor bijzondere en uitzonderlijke mensen.

Dat onze denkwijzen en theorie?n uniek en goed zijn, bewijst het door ons uitgebrachte boek "Brainsafe?, In 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur'. Dit boek wordt door verschillende Hogere Beroepsopleidingen en cursussen over veiligheidsmanagement wordt gebruikt. We kunnen zeggen dat wij over specifieke expertise, vaardigheden en kennis beschikken die uniek is in de markt voor veiligheid en gezondheid.

Middels 32 professionals werken we momenteel voor de top-500 bedrijven in de industrie voornamelijk binnen Europa, en dit is groeiende.

Ter uitbreiding van onze dienstverlening zijn we per direct op zoek naar een Process Safety Consultant.

Functieomschrijving
Als Process Safety Consultant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van consultancy-trajecten, gericht op adviseren over eigenschappen van gevaarlijke stoffen in opslag en bewerking in relatie tot zowel interne als externe veiligheid.

De volgende werkzaamheden komen aan bod in de functie van Process Safety Consultant: Explosieveiligheid (ATEX) Uitvoeren van proces gevaaridentificatie; Risicoanalyses en risico reducerende maatregelen opstellen (HAZOP, Bowtie, Swift, FTA, FMECA, SIL, LOPA); Audits uitvoeren van bijbehorende beheerssystemen (BRZO) en rapporteren met, desgevraagd, mogelijke verbetervoorstellen; Trainingen geven en mensen coachen bij het uitvoeren van hun procesveiligheidstaak. Zorgdragen voor kennisoverdracht via . workshops en cursussen; Uitwerken van complexe projecten en zorgen voor een realisatie hiervan binnen gewenste tijdframes, budgetten en kwaliteit.

Opties:
- Functiegroep: advies/staf/beleid

Adverteerder: Tristar
Tel nr: (+31) 0135940320
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509234

Deel deze advertentie met:
|