Mobiele danspaal voor maar € 200,- bij jou thuis neergezet!

prijs
€ 200
datum plaatsing
18-03-17
adverteerder
Melissa
type
aangeboden
adverteert sinds
29-11-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
3083483

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wat voor danspaal is het?
Wij maken een danspaal op maat voor jou. De maximale lengte voor deze aanbieding is 3 meter. De danspaal is hoogglans glimmend en gepolijst, met een doorsnee van 42mm. Je kunt de paal zelf binnen 10 minuten neer zetten en weghalen. De danspaal zet je klem tussen de vloer en het plafond. Met deze methode beschadig je niets. De ruimte waarin je de danspaal neerzet moet wel een vaste vloer, plafond of steunbalken hebben. De paal kan geplaatst worden op houtenvloeren of laminaat, als hier beton onderzit.

Wat zijn de kosten?
Deze maand koop je jouw eigen mobiele danspaal voor slechts € 200,-. Wij plaatsten de paal de eerste keer samen met jou. Woon je in de randstad? Dan betaal je daar niets extra voor. Woon je buiten de randstad? Dan betaal je voor iedere kilometer vanaf Utrecht €0,30.

Wat moet je doen?
Meet in de ruimte(s) waar je de paal wilt neer zetten de afstand tussen plafond en grond. Stuur ons een mailtje met daarin je naam, adres, telefoonnummer en de afstand tussen jouw plafond en vloer. Is jouw ruimte hoger dan 3 meter? Ook dan kun je een danspaal kopen. Wij nemen na ontvangst van de mail contact met je op.

Eerst nog even oefenen?
Wil je eerst nog even oefenen? Iedereen is welkom om vrijblijvend aan een proefles mee te doen. Dat kan in Tilburg, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Om je in te schrijven ga je naar www.sportiefpaaldansen.nl. Een proefles kost tijdelijk maar € 7,50. Je kunt je op de site ook inschrijven voor een (inloop)workshop.

Kijk je liever?
Ben je op zoek naar een spetterend optreden tijdens een evenement of feestje? Onze ervaren paaldansers geven sportieve en esthetische demonstraties. Wil je een evenement spectaculair maken? Boek dan een paaldans demonstatie. En verras je gasten met een paaldansdemonstratie van Sportiefpaaldansen.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen op 030 600 00 71. Je kunt ook verder kijken op onze website www.sportiefpaaldansen.nl

Sportieve groet,
Het team van Sportiefpaaldansen

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest