Strijd voor Europa - Fraude in de Europese Commiss

prijs
€ 5
datum plaatsing
14-08-12
conditie
gebruikt
adverteerder
Boeken Lijst
type
aangeboden
adverteert sinds
14-08-2012
plaatsnaam
Zuidlaren
telefoon
06-26638803
gezien
69 x
snelcode info
1675273

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Als "klokkenluider" schrijft Europees ambtenaar Van Buitenen over zijn waarnemingen in de fraudezaak binnen de Europese Commissie. Het is een onthullend document waarin de zaak als in een spannende detective wordt beschreven.
Boekgegevens:

Titel: Strijd voor Europa - Fraude in de Europese Commissie
Auteur: Paul van Buitenen
ISBN nummer : 9025951422
Categorie: Maatschappij
Taal: Nederlands
Staat van het boek : als nieuw
Uitvoering : paperback
Aantal pagina's: 253
Jaar: 1999
Druk: geen vermelding
Afmetingen: 21?x14x2? cm
Gewicht (in gram): 400
Opmerkingen:

Voorwaarden:

Afhalen in Zuidlaren of verzending na ontvangst betaling. Nederland: Verzend- en verpakkingskosten aangetekende verzending ? 7,50. Niet aangetekend is ook mogelijk: ? 4,- In dat geval is het risico voor de koper. Verzending . brievenbuspost.
TIP NL: Verzendkosten zijn niet goedkoop. Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Als er iets van uw gading bij zit dan vallen de verzend- en verpakkingskosten per boek voordeliger uit.
Voor 2 of meer boeken (t/m 10 kilogram) betaalt u dan ? 9,- voor een aangetekende verzending (zeker pakket). Niet-aangetekend t/m 10 kilogram ? 7,50.

Belgi? en Luxemburg: Verzend- en verpakkingskosten aangetekende verzending: ? 9,-. Niet aangetekend is ook mogelijk: ? 7,-. In dat geval is het risico voor de koper.
TIP B/LUX: Verzendkosten zijn niet goedkoop. Kijk ook eens bij mijn andere boeken. Als er iets van uw gading bij zit dan vallen de verzend- en verpakkingskosten per boek voordeliger uit.
Voor 2 of meer boeken (t/m 2 kilogram) betaalt u dan ? 13,- voor een niet-aangetekende verzending (pakket). Aangetekend pakket (t/m 2 kilogram) ? 14,50. Internationaal pakket plus is t/m 30 kg mogelijk. Prijs op aanvraag.


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening