Inkoper

Primatch HR GroepIBN in Uden is op zoek naar een ervaren Inkoper. Ben jij inkoper en toe aan de volgende stap in jouw carrière? Heb jij daarnaast affiniteit met maatschappelijk ondernemen? Lees verder en solliciteer!

 

Onze organisatie

Met de slogan “basis voor groei” typeren wij ons DNA. IBN biedt kansen aan mensen die het zonder steun niet redden op de arbeidsmarkt.

IBN telt ca. 3.800 medewerkers verdeeld over 5 bedrijfsonderdelen.

 

Over de afdeling

De inkoopfunctie maakt onderdeel uit van IBN Dienstencentrum. Dit bedrijfsonderdeel van IBN, zo’n 70 medewerkers groot, ondersteunt de andere businessunits van IBN. Je komt te werken binnen een open en informele organisatie. IBN is in transitie en dat geeft jou de mogelijkheid mee te bouwen aan een succesvolle organisatie. Je rapporteert aan de manager Support.

 

Wat ga je doen?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het inkoopvoordeel. Jij voert onderhandelingen met leveranciers en stelt de contracten op. Daarna neem jij het voortouw als het gaat om beheren en optimaliseren van contracten. Hierbij zorg je ervoor dat je een goede, duurzame relatie hebt met bestaande en nieuwe leveranciers en bouw en onderhoud je een breed intern netwerk aan management en materiedeskundigen.

 

In deze rol werk je voornamelijk zelfstandig en ziet geen dag er hetzelfde uit! Met jouw overtuigingskracht en advies zorg je voor draagvlak binnen de organisatie t.o.v. inkoop. Er wordt van jou verwacht dat je hier creatief, proactief en tactisch mee omgaat. En het lukt jou om tegenstrijdige belangen met elkaar in balans te brengen zodat het in ieders voordeel uitpakt. Met jouw kennis van informatietechnologie, facilitaire dienstverlening, verzekeringen en HR ben jij een sparringpartner voor het management.

 

Jij krijgt de ruimte om het inkoopbeleid verder te ontwikkelen vanuit jouw moderne visie op inkoop waarbij je laat zien dat je van nature ondernemend bent.

 

Wij vragen
-HBO werk-& denk niveau
-NEVI1 en NEVI2 (of vergelijkbaar) met succes afgerond
-Fulltime beschikbaarheid
-Ruime ervaring in een soortgelijke functie (medior)
-Bij voorkeur kennis van Europese aanbestedingen
-Affiniteit met maatschappelijk ondernemen, facilitaire dienstverlening, verzekeringen, HR en IT

 

Het aanbod

IBN biedt jou een fulltime functie van 36 uur waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het bedrijfsresultaat en de maatschappelijke impact van IBN.

 

Uitstekende voorwaarden

Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon horen bij jouw arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt IBN ook flexibiliteit in werktijden en werklocatie, waarbij thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort. De maximale salarisindicatie is € 4.225 bruto per maand, aangevuld met 8% vakantiegeld en 6% eindejaarsuitkering.

 

Kom jij IBN versterken?

Dat willen we dan graag weten! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Mocht je meer informatie willen, dan kun je contact opnemen met William van den Broek, manager Support, via: 0413282766.

 

 

Locatie: Uden

Salaris indicatie:

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705967/primatch-hr-groep-inkoper-uden
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Primatch HR Groep
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Uden
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570394

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.