Kettler Nordic Trainer (Incl. gratis levering)

prijs
€ 1.199
datum plaatsing
10-08-08
conditie
nieuw
adverteerder
Fitness24
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Volkel
telefoon
0031(0)413256800
gezien
66 x
snelcode info
843871

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

FITNESS LIFE GEZONDHEID, DE GROOTSTE SPORTS SUPERSTORE VAN EUROPA! Kettler Nordic Trainer Door de nieuwe kabeltrektechniek laat zich de bovenlichaambewegingsvorm van het Nordic Walking voor het eerst optimaal simuleren. De onafhankelijk van elkaar verstelbare magneetremsystemen regelen zowel de belasting van de armen als de benen. Door de reeds beproefde EXTENDED MOTION technologie van de crosstrainer EXT 7 ontstaat een zeer ergonomische bewegingsafloop. De zeer vlakke, 480mm lange, elliptische loopbeweging is een aan het Nordic Walking optimaal aangepaste bewegingsvorm. Bovendien beschikt de NORDIC TRAINER over een sportieve cockpit met trainingscomputer, digitaal rond weergaveveld en een transpiratieresistent met folie bekleed toetsenbord. De polsslaggrensprogrammering voor vetverbrandings- en fitnesszone wordt door de POLAR-compatibele polsslagmeting (oorclip inbegrepen of borstgordel als accessoire verkrijgbaar) optimaal gecontroleerd. Specificaties: NORDIC TRAINER met EXTENDED MOTION technologie voor een zeer ergonomische bewegingsafloop met vlakke, lange ellips van 480 mm Optimale aandrijvings- en lageringtechniek door hoogwaardige pendelkogellagers in de rondescharnierenTrainingscomputer met nieuw rond weergaveveld en balkengrafiek voor de snelheid, herstelpolsmeting met fitnesscijfer, voorprogrammeermogelijkheden en polsslaggrensprogrammering voor vetverbrandings- en fitnesszonePolsslagmeting via oorclip (inbegrepen) of cardio-puls-set (als accessoire verkrijgbaar)Procentuele weergave van de polsslagbovengrens en optische en akoestisch alarmsignaalTranspiratieresistent met folie bekleed toetsenbordEXT-technologie met magneetremsysteem, vliegwiel ca. 20 kgKabeltrektechniek met autonoom magneetremsysteem voor de bovenlichaamtrainingTransportrollen voor, hoogtecompensatie achterMaximale gewichtsbelasting: 150 kgAfmetingen opgesteld (L x B x H in cm): 165 x 53 x 170 Waarom kiest u voor Fitness Life Gezondheid? Wij zijn officieel dealer! Wij zijn officieel dealer van alle bekende en kwalitatief hoogwaardige fitnessmerken zoals bijvoorbeeld Powerplate, LifeFitness, Schwinn, Concept2, FlowFitness, Tomahawk, Bowflex, Waterrower en First Degree Fitness. All??n met bij offici?le dealer bent u namelijk verzekerd van de beste service en de offici?le fabrieksgarantie!
Fitness LIfe Gezondheid kan als enige zeggen een merkonafhankelijk advies te geven, omdat wij dealer zijn van ruim 20 fitnessmerken! De merken die u bij ons niet vindt, hebben de Fitness Life Gezondheid kwaliteitscontrole niet doorstaan! Wij hebben een fysieke winkel Wij zijn een echte fysieke winkel (niet all??n maar een internetshop)! Onze winkel aan de Kerstraat 19-23 in Uden heeft normale openingstijden en wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 (kijk voor de openingstijden en telefoonnummers op onze website!) Een uitgebreide showroom en 2 magazijnen Fitness LIfe Gezondheid werkt met 2 grote magazijnen, waarvan een bij de winkel en een centraal gelegen magazijn, zodat altijd de snelste levering gewaarborgd is! Wij hebben altijd een groot aanbod aan showmodellen in onze winkel die u uitgebreid kunt testen en vergelijken. Laat u adviseren door onze ervaren verkopers! Wij hebben een snelle levering Snelle levering en 98 % uit voorraad leverbaar! Alle populaire fitnessapparaten van merken zoals bijvoorbeeld Powerplate, LifeFitness, Schwinn, FlowFitness, Concept2, Tomahawk, Bowflex, Waterrower en First Degree Fitness leveren wij uit voorraad! Een eigen service en reparatiedienst Fitness LIfe Gezondheid heeft gekwalificeerd en speciaal opgeleid personeel in dienst voor ondersteuning, onderhoud en reparatie van fitnessapparatuur. De Fitness Life Gezondheid Equipment Lease Eenvoudige betaling in termijnen! U kunt ook kiezen om het fitnessapparaat te leasen via de Sanden Sports? Equipment Lease constructie! Voor particulier en bedrijven Ook voor bedrijven en instellingen! Op uw verzoek komen wij graag bij u langs om u te adviseren bij het inrichten van uw fitnessruimte! Wij kunnen u voorzien van een op maat gemaakt advies en een ontwerp inrichting van uw fitnessruimte. Daarnaast hebben wij ook voor bedrijven een professionele lease constructie met een zeer laag rente percentage. Fitness Life Gezondheid, All rights reserved. Openingstijden Fitness Life GezondheidWinkel & kantooradres : Kerkstraat 19-23, 5401 BC Uden Dinsdag - Vrijdag 09.30 - 17.00 uur / Zaterdag 09.30 - 16.00 uur(Wij pauzeren op dinsdag-vrijdag van 12.30 - 13.30 uur) Telefoon: 0413 256800 Fax: 0413 257730 LID VAN DE NEDERLANDSE THUISWINKEL ORGANISATIE

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest