TOPPER Kettler Racer GT GRATIS BEZORGING!

prijs
€ 669
datum plaatsing
10-08-08
conditie
nieuw
adverteerder
Fitness24
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Volkel
telefoon
0031(0)413256800
gezien
149 x
snelcode info
844277

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

FITNESS LIFE GEZONDHEID, KETTLER LAAGSTE PRIJZEN EN VOORRAAD SPECIALIST! Fitness Life Gezondheids mag zichzelf de Kettler Laagste prijzenspecialist noemen! Daarnaast leveren wij gewoon uit voorraad! Kettler Racer GT
De Kettler Racer GT Hometrainer 7938-200 met sportief, elegant design en een makkelijke diepe instap. Uiteraard is ook de Kettler Racer GT uitgerust met het magneet-rem-systeem voor een optimale rondloopeigenschap.

De bedieningsvriendelijke trainingscomputer en informeerd u door een LCD over de belangrijkste trainingsgegevens.

Garantie Kettler Racer GT
Op alle Kettler apparaten wordt 3 jaar fabrieksgarantie verstrekt.

Specificaties Kettler Racer GT
Wielrenpendalen EN gewone pendalen ('schoentjes'). - Stuur is zodanig draaibaar dat er ook rechtop op gefietst kan worden. - Magneet remsysteem met powermagneten (riemaandrijving)
- Vliegwiel 18 kg
- Shimano SPD pedalen
- Belasting variabel
- Stroom batterijen
- Snelverstelling zadel zowel horizontaal als verticaal
- Snelverstelling stuur (verbeterd)
- Transportrollen aan voorzijde
- Afmetingen (LxBxH in cm) 120x53x120
- Gewichtbelasting 130 kg
- Computer met 8 functies

Computer
-8 Trainingsprogramma,s
-Tijd/Afstand/snelheid
-Totaal aantal kilometers(Geheugen voor 4 personen)
-Trapfrequentie
-Energieverbruik (remniveau afhankelijk berekening)
-Polsslagmeting (oorclip)
-Conditiecijfer FITNESS LIFE GEZONDHEID, KETTLER LAAGSTE PRIJZEN EN VOORRAAD SPECIALIST! NU OOK LEVERING AAN PARTICULIEREN! Fitness Life Gezondheids mag zichzelf de Kettler Laagste prijzenspecialist noemen! Daarnaast leveren wij gewoon uit voorraad! Kijk op onze website voor een actueel overzicht van ruim 15000 artikelen op sportgebied! Waarom kiest u voor Fitness Life Gezondheid? Wij zijn officieel dealer! Wij zijn officieel dealer van alle bekende en kwalitatief hoogwaardige fitnessmerken zoals bijvoorbeeld LifeFitness, Powerplate, Schwinn, Concept2, FlowFitness, Tomahawk, Bowflex, Waterrower en First Degree Fitness. All??n met bij offici?le dealer bent u namelijk verzekerd van de beste service en de offici?le fabrieksgarantie!
Fitness LIfe Gezondheid kan als enige zeggen een merkonafhankelijk advies te geven, omdat wij dealer zijn van ruim 20 fitnessmerken! De merken die u bij ons niet vindt, hebben de Fitness Life Gezondheid kwaliteitscontrole niet doorstaan! Wij hebben een fysieke winkel Wij zijn een echte fysieke winkel (niet all??n maar een internetshop)! Onze winkel aan de Kerstraat 19-23 in Uden heeft normale openingstijden en wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 (kijk voor de openingstijden en telefoonnummers op onze website!) Een uitgebreide showroom en 2 magazijnen Fitness LIfe Gezondheid werkt met 2 grote magazijnen, waarvan een bij de winkel en een centraal gelegen magazijn, zodat altijd de snelste levering gewaarborgd is! Wij hebben altijd een groot aanbod aan showmodellen in onze winkel die u uitgebreid kunt testen en vergelijken. Laat u adviseren door onze ervaren verkopers! Wij hebben een snelle levering Snelle levering en 98 % uit voorraad leverbaar! Alle populaire fitnessapparaten van merken zoals bijvoorbeeld LifeFitness, Powerplate, Schwinn, FlowFitness, Concept2, Tomahawk, Bowflex, Waterrower en First Degree Fitness leveren wij uit voorraad! Een eigen service en reparatiedienst Fitness LIfe Gezondheid heeft gekwalificeerd en speciaal opgeleid personeel in dienst voor ondersteuning, onderhoud en reparatie van fitnessapparatuur. De Fitness Life Gezondheid Equipment Lease Eenvoudige betaling in termijnen! U kunt ook kiezen om het fitnessapparaat te leasen via de Sanden Sports? Equipment Lease constructie! Voor particulier en bedrijven Ook voor bedrijven en instellingen! Op uw verzoek komen wij graag bij u langs om u te adviseren bij het inrichten van uw fitnessruimte! Wij kunnen u voorzien van een op maat gemaakt advies en een ontwerp inrichting van uw fitnessruimte. Daarnaast hebben wij ook voor bedrijven een professionele lease constructie met een zeer laag rente percentage. Fitness Life Gezondheid, All rights reserved. Openingstijden Fitness Life GezondheidWinkel & kantooradres : Kerkstraat 19-23, 5401 BC Uden Dinsdag - Vrijdag 09.30 - 17.00 uur / Zaterdag 09.30 - 16.00 uur(Wij pauzeren op dinsdag-vrijdag van 12.30 - 13.30 uur) Telefoon: 0413 256800 Fax: 0413 257730

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest