Paaldansworkshop Utrecht

prijs
€ 275
datum plaatsing
14-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Sportief Paaldansen
type
aangeboden
adverteert sinds
22-09-2011
plaatsnaam
Utrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
1840554

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Paaldansworkshop in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Den Haag en Breda

Onze paaldansworkshop is een afwisselend uitje voor vrijgezellenfeesten, verenigingen, personeelsuitjes en vriendenuitjes. Onze paaldansworkshop zijn altijd een succes!

Hoe ziet de workshop eruit?
We beginnen de workshop met een warming-up om de spieren los te maken. Daarna gaan we op een leuke en ontspannen manier paaldansen. Iedere oefening wordt door de instructrice voorgedaan en uitgelegd. Daarna oefen je in kleine groepjes. De instructrice loopt rond om je persoonlijk te begeleiden. Je leert verschillende draaien om de paal. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met het niveau en de wens van de groep. Uiteindelijk krijg je de kans om met hulp ondersteboven aan de paal te hangen! Vervolgens geeft de instructrice een demonstratie. We sluiten af met een relaxte cooling down en een demonstratie. Dit geheel duurt 2 uur.

Waar worden de workshops gegeven?
Wij geven workshops in Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Breda en Utrecht. Iedere workshop op onze eigen locaties wordt gegeven met minimaal 2 palen. Wil je op een andere locatie een workshop boeken? Dat kan. We kunnen op bijna elke locatie tijdelijk een paal neerzetten. Dat doen we in overleg. Mail hiervoor naar info@sportiefpaaldansen.nl of bel met telefoonnummer 030 600 00 71.

Wat zijn de kosten van de workshop?
Je boekt een workshop voor 3 tot 15 personen. Bezoek je onze eigen locatie in Amsterdam, Utrecht, Tilburg of Rotterdam? Dan betaal je een vaste lage prijs van € 275,-. Bezoek je onze locatie in Breda of Dan Haag? Dan betaal je € 300,-. Je kunt ook een workshop op een locatie naar eigen keuze plannen. Hiervoor rekenen wij een extra kilometervergoeding. Wil je met meer dan 15 personen paaldansen? Ook dat kan. De prijs hiervan is in overleg.

Hoe boek je een workshop?
Wil je een workshop boeken of heb je nog vragen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen op 030 600 00 71. Je kunt ook verder kijken op onze website www.sportiefpaaldansen.nl

Sportieve groet,
Het team van SportiefpaaldansenPaaldanslessen

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest