Productiemedewerker

Actief Werkt!Voor onze opdrachtgever in Rhenen zijn wij opzoek naar enthousiaste productiemedewerkers die zich voor langere tijd willen binden aan de organisatie. Daarnaast mocht je de ambitie hebben om je door te ontwikkelen als operator, dan bieden zij ook deze mogelijkheden aan. Je komt te werken in een 'rauwe' omgeving en je moet niet bang zijn om zo nu en dan vies te worden van bijvoorbeeld stof. Je komt in een 3-ploegendienst terecht en strijkt hier dan ook afhankelijk van je dienst een toeslag bovenop je basis salaris die je samen met de intercedent van Actief Werkt! bespreekt.

Je gaat je bezighouden met het volgende:

- Hygiënische inname en opslag van grondstoffen

- Assisteren bij de productie van eindproducten welke voldoen aan de voor het betreffende product vereiste basiskwaliteit;

- Werkzaamheden die tot zijn functie behoren naar beste vermogen en volgens de door of namens werkgever gegeven aanwijzingen te verrichten;

- Werknemer kan ook andere werkzaamheden verrichten dan tot een normale uitoefening van zijn functie behoren, indien deze werkzaamheden redelijker van hem verlangd kunnen worden.

Dus ben jij opzoek naar een baan voor langere tijd met intentie tot een vast contract na een dienstverband bij Actief Werkt!? Reageer dan nu meteen via de sollicitatiebutton.
Functie-eisen- Je bent bereid om je voor langere tijd te binden aan een organisatie.

- Je bent bereid om in een 3-ploegendienst te werken fulltime.

- Je beheerst de Nederlandse taal i.v.m. veiligheidsvoorschriften

- Je beschikt over eigen vervoer of bent bereid om met het OV te reizen (halte is voor de deur)

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan komen wij graag in contact!
Arbeidsvoorwaarden


Aanbod is voor langere tijd met intentie tot een vastcontract en een ploegentoeslag van 120% bij dagdiensten en 135% bij nachtdiensten. Salaris is bespreekbaar met de intercedent van Actief Werkt!.
Sollicitatieprocedure


Ons referentienummer: 201807792


Locatie: Rhenen

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705874/actief-werkt-productiemedewerker-rhenen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Actief Werkt!
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 17-10-2018
  • Plaatsnaam Utrechtse Heuvelrug / Rhenen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570469

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.