Production engineer

VoortAls Production Engineer ben je het interne technische aanspreekpunt met betrekking tot alle producten die binnen het klantenteam voorkomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte inrichting van (wijzigingen in) het productieproces van reguliere producten en je calculeert daarbij de productietijden. Je neemt de lead in technische probleemanalyses en alle technische interne communicatie daaromtrent. Ook ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting en borging van het assemblage/ fabricage proces bij een (NPI) project en voor werkbare (FDA) procedures in afstemming met (assistent) Manufacturing Manager.

Je bent de trouble shooter en het technisch aanspreekpunt bij verstoringen in het assemblageproces, je analyseert het probleem en lost het probleem op, indien nodig schakel je engineering in voor assistentie. Daarnaast bepaal je de optimale montage flow. Hierbij stel je en onderhoud je de assemblage voorschriften, het Control Plan, de Check list en de tooling in het reguliere proces. Je verzorgt de technische beoordeling van deze wijzigingen. Bovendien ga je aan de slag met het ontwerpen, realiseren, vrijgeven en onderhouden van productietooling. Ook behoort de TPD beoordeling op assemblage uren (VC) en maakbaarheid tot je takenpakket. Je gaat de tooling/testkasten van het reguliere assemblage proces technisch onderhouden en je bewaakt het reguliere assemblage proces op basis van yield en de SPC data. De analysering van het reguliere assemblage proces en de initieering van verbeteringen voor het reguliere assemblage proces neem je voor je rekening. Dit doe je in samenspraak met andere afdelingen binnen Frencken. Jij bent degene die kennis overdraagt naar de assemblage voor en tijdens pilot/0-serie van (NPI) projecten.
Functie-eisen


HBO, bij voorkeur Mechatronica of Werktuigbouwkunde. Je hebt ruime ervaring in de productie van high tech producten en complexe assemblageprocessen. Een sterk analytisch inzicht combineer je met een constante focus op kwaliteit en procesoptimalisatie. Je bent communicatief sociaal vaardig. De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden


Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
-een mooie baan bij onze opdrachtgever
-een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
-3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
-een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
-een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordtSollicitatieprocedure


Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.


Locatie: Eindhoven

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706287/voort-production-engineer-eindhoven
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Voort
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 12-10-2018
  • Plaatsnaam Valkenswaard / Waalre
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570124

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.