PR-178 ionisator luchtreiniger met waterfilter filtert 25m2…

prijs
€ 159
datum plaatsing
28-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr D Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
25-05-2011
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
2 x
snelcode info
1111078

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Nieuw!! PR-178 ionisator luchtreiniger met waterfilter voor een optimale reiniging!!!

PR-178 UV-C reinigt én bevochtigt ter verbetering van de luchtkwaliteit
Kies voor de PR-178 UV-C water-luchtreiniger om de luchtzuiverheid van uw leefomgeving te verbeteren, terwijl u bovendien de luchtvochtigheid op peil houdt. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger biedt de optimale combinatie van verschillende luchtreinigingssystemen om uw wooncomfort aanzienlijk te verbeteren. Dankzij de zuiverende werking van water in combinatie met een ionisator en fotokatalytisch filter met UV-C filtertechniek was de lucht in uw leefomgeving nog nooit zo schoon en zuiver. Nu voor het eerst ook voor middelgrote ruimtes (tot 40m2), bijvoorbeeld de woonkamer of het kantoor, beschikbaar.

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger reinigt op natuurlijke wijze
De PR-178 UV-C water-luchtreiniger reinigt de lucht zoals de natuur zorgt voor een schone atmosfeer. Het water wordt door de luchtreiniger omhoog gepompt en verneveld in de luchtstroming, vergelijkbaar met een uiterst lichte regenbui. Stofdeeltjes, fijnstof, pollen, allergenen en roetdeeltjes worden zo op natuurlijke wijze uit de lucht gezuiverd. Het fotokatalytisch filter zorgt in combinatie met de krachtige ultraviolette lamp voor het neutraliseren van micro-organismen, zoals bacteriën en virussen. De lucht is hierdoor niet alleen vochtiger, maar ook steriel. Een ionisator zorgt ten slotte voor de productie van negatieve ionen. Vooral negatieve zuurstofionen zijn belangrijk voor onze stofwisseling. Een tekort aan negatieve ionen leidt tot depressiviteit, vermoeidheid, een verstoorde nachtrust of een verlaagde psychische of fysieke weerstand. De negatieve ionen hechten zich bovendien aan stofdeeltjes, waardoor de stofdeeltjes verzwaren en op de grond vallen of worden gefilterd door de luchtreiniger. Het effect is een frisse, schone en vochtige lucht.

Rustgevende werking van living colors
De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is voorzien van een schakering living colors die een ontspannen werking hebben. Mensen die erg gespannen zijn, ondervinden een geruststellende werking van het variërende licht. Bovendien zorgen de wisselende kleuren voor meer sfeer in huis. Living colors brengen kleur in uw leven.

Eenvoudig onderhoud
De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is zeer eenvoudig in onderhoud. U hoeft geen filters te vervangen en slechts om de drie of vier dagen het vuile water te weg te gooien en de waterreservoir met schoon water aan te vullen. Let op! Om de levensduur van de water-luchtreiniger te vergroten raden wij u aan om onthard water te gebruiken om kalkaanslag zoveel mogelijk te vermijden. Met een maximaal verbruik van 24 watt is deze krachtige water-luchtreiniger absoluut een energiezuinige keuze.

Belangrijkste voordelen van de PR-178 UV-C water-luchtreiniger:
- Optimale luchtkwaliteit door luchtreiniging én luchtbevochtiging
- Geen droge lucht meer
- Rustgevende living colors
- Voor het eerst ook voor middelgrote oppervlaktes tot 40m2
- Effectief in de vermindering van allergieën zoals hooikoorts, vogelfijnstof, dierengeurtjes en rookluchtjes
- Makkelijk in onderhoud
- Energiezuinig

Specificaties:
Model: PR-178 UV-C
Oppervlakte: < 25 m2 /63m³
Ozonvrij
Voltage: < 24 W
Geluidsniveau: > 28 dB
Luchtcirculatie: 100 m³/u
Watercapaciteit: 4.5 l
Gewicht: 3.5 kg
Afmeting (in millimeter): 280 (l) x 280 (b) x 400 (h)
Ionenuitstoot: 3.000.000.000 CM³

Levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

Meer informatie ga naar ionclean.nl en bekijk deze aanbieding en alle andere aanbiedingen!!

ionclean.nl is een onderdeel van DSshops.nl.

0628969654 of mail naar info@ionclean.nl

Deel deze advertentie met:
|