3 top ionisator luchtreinigers PR-123 voor een superprijs!!…

prijs
€ 159
datum plaatsing
01-06-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Dhr D Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
25-05-2011
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
2 x
snelcode info
1111121

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

3 x PR-123 Design luchtreinigers met ionisator verkrijgbaar voor een superprijs bij ionclean

Als aanbieding op onze webwinkel hebben we 3 x PR-123 voor 159,00 euro!!
GRATIS VERZENDING!!!

Deze traploos instelbare ionisator beschikt over een extra ventilator waarmee u indien gewenst sneller de lucht kunt zuiveren. Dit maakt de PR-123 zeer geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld kleine ruimtes zoals rookruimtes, volières of ruimtes waar zich fijnstof (Tonerstof) van apparatuur zoals printers of kopieerapparaten bevindt. De ionisator functie zorgt voor een verrijking van negatieve ionen in de lucht. Deze dragen bij aan een gezond en comfortabel leefklimaat. Dit merkt u aan uw verbeterde conditie.

Geruisloos en geen lucht filters vervangen:
Deze luchtreiniger is geruisloos en voorzien van een optioneel in te schakelen gelagerde ventilator die een lange levensduur garandeert. Het vervangen van filters is overbodig, dankzij het gemakkelijk te reinigingen elektrostatische filter.

Printer fijnstof:
Printers en kopieerapparaten kunnen schadelijke stoffen veroorzaken zoals (toner-) fijnstof,
stikstofdioxide (NO2), en tonerpoeder (carbon black). Deze fijnstof deeltjes bevatten zware metalen en kunnen schadelijke effecten hebben voor uw gezondheid. Aan te raden is om een aparte ruimte voor deze apparaten in te richten om deze schadelijke stoffen tot het minimum te beperken. Uiteraard is het belangrijk om ook deze ruimte schoon en fris te houden. Dankzij de PR-123 kunt u deze fijnstof deeltjes aanzienlijk reduceren.

Vogelfijnstof en diverse kleine dieren:
Vogels en diverse kleine dieren zoals cavia’s, hamsters, konijnen maar ook reptielen verspreiden zowel fijnstof als nare luchtjes af. De PR-123 filtert de fijnstof en neutraliseert de geurtjes uit de lucht. Vervolgens wordt de lucht verrijkt met negatieve ionen die de zwevende deeltjes in de lucht verzwaren waardoor ze op de grond vallen. Een stofzuiger met een hepa-filter is dan ook aan te raden om te voorkomen dat deze fijnstof deeltjes weer in de lucht komen.

Allergenen zoals pollen en stofmijt:
De meeste problemen van hooikoorts en andere allergische problemen zijn inhalatie van allergenen, zoals die van pollen (gras, bomen en onkruid) maar ook die van huisstofmijten, schimmelsporen en huidschilfers van dieren en veren. Wanneer u overmatig allergisch bent voor deze allergenen biedt de PR-123 uitkomst. D PR-123 vangt allergenen op en houdt deze vast op de elektrostatische bladen. De PR-123 is klein en compact hetgeen deze ionisator ook zeer geschikt maakt om mee op reis te nemen.

Luchtreiniger inzetbaar in :
- Ruimtes van 10m² tot maximaal 25m²-
- Volières
- Woonkamer
- Slaapkamers
- Kantoren
- Wachtruimtes
- Praktijkruimtes

Functies:
- Luchtreiniging met ionisator
- Ventilator
- Geen filters vervangen
- Geruisloze werking
- Energiezuinig

GRATIS VERZENDING!!!

Voor meer informatie ga naar www.ionclean.nl

ionclean.nl is een onderdeel van DSshops.nl

Dhr. D. Schultink.

06-28968654.

Deel deze advertentie met:
|