PR-940 UV HEPA ionisator luchtreiniger filtert tot 80 m²

prijs
€ 229
datum plaatsing
23-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Esther Dambacher
type
aangeboden
adverteert sinds
10-10-2012
plaatsnaam
Blerick
telefoon
0777850617
gezien
1 x
snelcode info
1840169

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

PR-940 luchtreiniger HEPA UV luchtreiniger
De PR-940 is een multifunctionele luchtreiniger die werkt met de meest vooruitstrevende technologieën. Het apparaat zuivert de lucht en zorgt voor een gezonde leefomgeving waarin u zich prettig voelt. Astma, allergieën, hooikoorts, maar ook vogelfijnstof, dit alles wordt verminderd door de PR-940. Nare geuren, tabaksrook en andere verontreinigingen worden uit de lucht gehaald. Deze ionisator luchtreiniger heeft een strak en eigentijds omhulsel. Dankzij de ventilator met kogellagers is het apparaat stiller dan andere luchtreinigers. Het is gemakkelijk te bedienen, dankzij het eenvoudige digitale display. U kunt deze luchtreiniger op drie standen laten functioneren: hoog, midden en laag. Dankzij de afstandsbediening hoeft u niet eens op te staan om schone, frisse lucht binnen te krijgen.

De ionisator
Een van de grootste voordelen van de PR-940 is de ionisator. De luchtreiniger ioniseert de ongezuiverde lucht met negatief geladen ionen. Die missen één elektron en zullen stofdeeltjes aantrekken om de balans te herstellen. Als u binnenshuis de PR-940 aanzet, dan vermindert de ionisator de hoeveelheid allergene stoffen en zet deze om in zuivere, geïoniseerde lucht. Dit is ideaal als u aan een drukke weg woont, of op een industrieterrein werkt. Maar ook in een groene omgeving is de PR-940 en zijn ionisatie-technologie een uitkomst, want de gezuiverde lucht vermindert astma, hooikoorts, allergieën en de problemen van vogelfijnstof.

Het actief koolstoffilter
Doordat de PR-940 een actief koolstoffilter heeft, is het apparaat in staat om rokerige ruimtes te zuiveren. Het koolstoffilter elimineert vieze luchtjes en zuivert de lucht van tabaksrook. Als u bijvoorbeeld de luchtreiniger s'nachts aanzet in een gesloten ruimte, dan is die ruimte ’s ochtends rookvrij en fris. Kiest u ervoor om de luchtreiniger continu aan te laten staan, dan wordt de schadelijke tabaksrook direct gefilterd en blijft de lucht in de omgeving aangenaam. Het actief koolstoffilter moet vervangen worden als het verzadigd is.

De UV-C-lamp
De PR-940 heeft een UV-C-lamp die alle microscopisch kleine deeltjes neutraliseert die het apparaat binnenkomen. Deze lamp zuivert de lucht van schadelijke bacteriën, virussen, micro-organismen en kleine (fijn)stofdeeltjes.

HEPA-filter
Het HEPA-filter, dat de fijne filtering voor zijn rekening neemt.
Ten slotte is de PR-940 uitgerust met een HEPA-filter, een zelfde soort filter als in moderne stofzuigers. Ook dit filter werkt mee aan het belangrijkste doel: dat u in uw directe omgeving schone, zuivere lucht kunt inademen. Het digitale display geeft aan wanneer het filter moet worden vervangen.

Levertijd 1 werkdag

Esther Dambacher
Luchtreinigershops.nl
0777850617
0614527804

Deel deze advertentie met:
|