Orderpicken met EPT + Reachtruck

OlympiaBen jij op zoek naar werk in de logistiek , flexibel en allround inzetbaar? Dan past de vacature van allround logistiek medewerker / orderpicker zeker bij jou! Je dient ervaring te hebben met reachtruck.

Je gaat voornamelijk aan de slag als orderpicker aan de hand van een EPT, OPT, handscanner én reachtruck. Binnen deze groeiende afdeling ga je aan de slag als magazijnmedewerker, orderpicker.

De procedure is als volgt:
Wanneer je solliciteert en wanneer wij mogelijkheden zien nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging. Hier vertellen we je graag alles over de functie en kijken we of er van beide kanten een match is.
Vervolgens brengen we jouw profiel onder de aandacht bij onze klant en zorgen we dat je op sollicitatiegesprek mag. Wij helpen je bij de voorbereiding en zorgen dat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden en de omgeving.
Bij gebleken geschiktheid kun je in overleg op korte termijn starten!

Functie-eisen


Voor deze full time functie in een warehouse is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent, geen problemen hebt overwerken. Het is in eerste instantie een tijdelijke functie t/m einde van het zomer seizoen. Bij gebleken geschiktheid kan je doorgeplaatst worden naar een andere afdeling! Je dient flexibel inzetbaar te zijn, niet alleen qua werkuren maar ook zeker qua afdelingen. Nieuwe werkzaamheden dien je vlug eigen te kunnen maken. Als laatste is het heel belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken. Het team moet op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen! Werktijden zijn van normaliter in dagdienst van 07:30 - 16:30 uur. Tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat je van 06:00 - 15:00 uur werkt.

Interesse? Solliciteer dan direct via de solliciteer button. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

Op voorhand vragen of meer informatie? Bel naar 077 - 351 29 99 en vraag naar Beau van Heeswijk.

Arbeidsvoorwaarden


Binnen een hecht familiebedrijf in Venlo zal je full-time aan de slag gaan als reachtruckchauffeur. Het salaris is €10,30 bruto per uur hierboven op ontvang je een ploegentoeslag van 8,75% en een ADV vergoeding van €0,14 bruto per uur. Je ontvangt géén reiskostenvergoeding. Het betreft tijdelijk werk met uitzicht op vast werk.

Wil jij werken binnen een team dat voor elkaar klaar staat? Solliciteer dan direct mét motivatie!

Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt. Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van intercedent Beau van Heeswijk die regelmatig op de werkvloer van onze klant te vinden is.Locatie: Venlo

Salaris indicatie: 1750-2500

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706010/olympia-orderpicken-met-ept-reachtruck-venlo
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Olympia
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 25-05-2018
  • Plaatsnaam Venlo
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570361

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.