Luchtbevochtiger Charly - Aromadiffuser.nl

prijs
€ 79,95
datum plaatsing
22-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Dhr. D. Schultink
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2013
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0628968654
gezien
2 x
snelcode info
2342557

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Lanaform Charly luchtbevochtiger voor op de kinderkamer.

Ook op de kinderkamer is het belangrijk dat de luchtvochtigheid op peil is. De juiste luchtvochtigheid ligt boven de 50% en is zeer goed voor het welbevinden van kinderen. De Lanaform Charly luchtbevochtiger staat niet alleen leuk op de kinderkamer maar is ook zeer effectief om de ruimte snel van de juiste luchtvochtigheid te voorzien.

Een te lage luchtvochtigheid

Wanneer de luchtvochtigheid te laag is, dan kan dat voor allerlei problemen zorgen bij uw kind, zoals ademhalingsproblemen en uitdroging. Met de Lanaform Charly luchtbevochtiger is dit verleden tijd en dit zal zeker bijdragen aan een positief welbevinden van uw kind. Dankzij het 5 liter water reservoir gaat de luchtbevochtiger ruim 17 uur mee en slaat uit wanneer het reservoir leeg is. De Lanaform Charly luchtbevochtiger zit vol met de nieuwste snufjes om het zo veilig mogelijk te kunnen maken voor het gebruik in de kinderkamer.

Gedestileerd water

Wij raden u aan om de Charly luchtbevochtiger te voorzien van gedestileerd (kalkvrij) water. Dit is beter voor uw kind, de bevochtiger en u voorkomt kalkaanslag op de meubels in de kinderkamer. U kunt het water zelf destileren door het van tevoren te koken en te laten afkoelen. U kunt ook gaan voor een waterfilter die bij ons verkrijgbaar is en een derde optie is dat u het destileerde water overal kunt kopen.

Negatieve ionen

De Lanaform Charly doet niet alleen de lucht effectief bevochtigen, maar verspreid daarbij ook negatieve ionen de lucht in. Deze negatieve ionen klampen zich vast aan vervuilde deeltjes en maken deze onschadelijk. Hiermee is de Lanaform Charly luchtbevochtiger een echte alleskunner...

Specificaties:
-5 liter
-Met aromaverspreider voor etherische oliën
-17 uur vernevelen met een vol reservoir- Geschikt voor ruimtes tot 25m2
-Verbruik 300 ML per uur
-Gebruik stroom 230 V
-Verbuik stroom 25 Watt
-Frequentie 50 HZ
-Slaat automatisch uit
-Gebruiksvriendelijk
-Afmetingen 23 x 23 x 37 cm.
-Geluidsniveau + - 35 DB (Onder vastgestelde norm)
-Gewicht 2,37 KG
-Zeer duidelijke en uitgebreide handleiding ook in het NL uiteraard
-Garantie 2 jaar

Aromadiffuser
Dhr. D. Schultink
0628968654

Deel deze advertentie met:
|