Landhuis te huur, Antoniuslaan, Venlo

prijs
€ 1.500
datum plaatsing
28-03-17
adverteerder
Domica Venlo
type
aangeboden
adverteert sinds
02-01-2014
plaatsnaam
Venlo
telefoon
0773690520
gezien
20 x
snelcode info
5642535
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Huur woningen Nederland > Woonhuizen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Landhuis
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 7
 ● Woonoppervlakte (in m²): 325
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 325
 ● Bouwjaar: 1920
 ● Type woning: Overige soorten
 ● Provincie: Limburg
 ● Postcode: 5921 KE
 ● Straatnaam: Antoniuslaan
 ● Plaatsnaam: Venlo
 ● Aanbieder: Met makelaar

OMSCHRIJVING:
Domica Venlo biedt te huur aan: Karakteristiek herenhuis met verrassend ruime en moderne aanbouw gelegen aan de rand van het centrum van Blerick.
- Leefkeuken.
- 5 slaapkamers.
- Mogelijkheid voor wonen en werken aan huis.
- Aan de rand van het Centrum.
- Huurprijs 1.500,- p/m Excl.

Dit sfeervol woonhuis met vele mogelijkheden is nog voorzien van de oorspronkelijke details, waaronder de vloeren, deuren, plafondornamenten en haarden.
De woning is momenteel ingericht als kantoor, maar kan door middel van kleine ingrepen eenvoudig weer gebuikt worden als woonhuis.

Het herenhuis is gebouwd omstreeks 1890 en is in 1990 aan de achterzijde voorzien van een moderne uitbouw.
Het huis beschikt over een ruime leefkeuken/woonkamer, 5 slaapkamers, een eetkamer en een werkkamer.

Globale indeling:
Begane grond: Vanuit de centraal gelegen ruime hal is een portaal bereikbaar welke toegang geeft tot de toiletruimtes en provisiekelder. De werk/hobbykamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een marmeren haard en plafondornament. Eveneens aan de voorzijde van de woning is de eet -tv kamer gelegen deze kamer staat in verbinding door middel van originele en-suite deuren met een speel/computer kamer. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas door middel van voorzetramen. De moderne uitbouw (ca. 55m2) aan de achterzijde van de woning is gerealiseerd in 1990 en is voorzien van een water af- en toevoer en kan hierdoor eenvoudig verbouwd worden als leefkeuken. De vloer is afgewerkt met een beton gietvloer, de pui is opgebouwd uit aluminium en is voorzien van isolerende beglazing. De Pui loopt vanuit de begane grond tot en met de eerste verdieping door.

Eerste Verdieping:
Via een ruime overloop zijn 3 kamers te bereiken die gelegen zijn op het oorspronkelijk woonhuis, de grote slaapkamer is gelegen op de moderne uitbouw en is gelijkwaardig aan de grote ruimte op de begane grond. Deze ruimte/kamer is eenvoudig in te richten als master bedroom met badkamer en-suite en inloopkast. De slaapkamers zijn voorzien van hardhouten kozijnen met voorzetramen. De vloeren zijn voorzien van linoleum en de wanden zijn gestuct.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de overloop is de zolder te bereiken. De ruime kamer is voorzien van een royale dakkapel aan de achterzijde waardoor er veel daglichttoetreding is met mogelijkheid tot aansluiting voor een wastafel of eigen badkamer. Tevens is op de tweede verdieping de combi-ketel gesitueerd.

Tuin:
De makkelijk te onderhouden achtertuin is gelegen op het Noord-Westen. Naast de berging bevinden zich achter op het terrein drie eigen parkeerplaatsen.
EXTRA KENMERKEN:
 ● Beschikbaar per: Direct

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Venlo
Tel: 0773690520
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4322814/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|