Het Beroemde Mentale Dieet Plan.** Klik Hier..

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
gebruikt
adverteerder
Patrick Janson
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Vlaardingen
telefoon
0624556902
gezien
65 x
snelcode info
1729665

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zodra je verlangen groter is dan alle negatieve gedachtes, kan jij net zoveel afvallen als je wilt!!

Hallo, neem even de tijd om onderstaand stukje tekst te lezen, het zal je leven veranderen!

Goed dat je hier terecht bent gekomen. Mijn naam is Loes Janson en ik had 12 maanden geleden een heel sterk verlangen.

Ik wilde 30 kg Afvallen!


Er moest toch een manier zijn om gezond af te vallen. Sceptisch in alles wat me werd aangeboden ploeterde ik voort. Ik ging van het ene dieet naar het andere.


Ik was me bewust van mijn verlangens maar ook van dat wat me tegenhield om te leven vanuit dit verlangen. Er zijn legio gedachten, idee?n, overtuigingen of ingesleten gedrag die dit verlangen 'tegenhouden.' Hieronder enkele voorbeelden;


"Ik heb geen discipline om af te vallen" (iedereen heeft discipline als je maar echt wilt en het belang van jouw gezondheid inziet!!)

"Het zal me niet lukken" (Alles zal lukken, stel een doel!!!)

"Ik weet niet hoe ik het aan moet pakken"( Alles word je snel duidelijk)

"De meeste di?ten zijn toch allemaal onzin" (Oh ja ????)

"Mijn gezinssituatie staat me in de weg" ( Nee, je lijf staat je in de weg)

"Ik heb er geen tijd voor" (Niemand heeft tijd, hoelang hang je voor de TV??)

* "Iedereen in mijn familie is dik" (en dan hobbel jij er gewoon achteraan??)

======================================================================= Dit Let op dit zijn allemaal excuses om niet te starten met een let op... Professioneel uitgebalanceerde Dieet Training , maar waar wel een sterk verlangen naar is. "Logisch dat je deze excuses gebruikt want je bevind je in jouw veilige zone, en die moet je juist doorbreken!" ============================================Verlangen om af te vallen als je te zwaar bent is er namelijk altijd.*

Ik heb deze zgn. excuses doorbroken en ben gestart met onderstaande Dieet Training..Het MDP/Turbo Dieet Plan, het is het beste Mentale dieet wat ik tot nu toe heb gedaan!

Kortom ik wil je bewust maken van jouw mogelijkheden om gezond af te vallen.*Via onderstaande link bied ik je een geweldige Dieet-Training aan; Glashelder,Zuiver, Eerlijk, Online iedere dag ondersteuning, uitgebalanceerde eet patronen en heerlijke menu suggesties maar vooral Gemakkelijk te begrijpen.

En weer kom ik terug op verlangen, . Zolang je dit niet gaat ondernemen is je verlangen naar drastisch afvallen nog niet groot genoeg en zijn er allerlei excuses zoals eerder genoemd. Je zal door blijven ploeteren in je zgn. 'veilige zone' (in mijn geval de 110 kg. zone) Nou ik kan je zeggen, het was alles behalve veilig!


Mijn droom is uitgekomen, mijn verlangens zijn gerealiseerd, nu jij nog! Jij kan werkelijk op dezelfde manier afvallen zoals ik dat nu doe! Maar dan moet je wel je ongeloof aan de kant zetten en actie ondernemen, want daar begint alles mee, met actie!!

Kijk snel via onderstaande link.*

Succes, Loes

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest