Quality Manager

VecoJouw uitdaging als Quality Manager
Jouw uitdaging is kraakhelder: jij gaat ervoor zorgen dat wij onze processen zodanig inrichten dat we met ‘zero defect’ kunnen produceren. Als quality manager bij Veco maak jij het verschil in de volgende drie belangrijke aspecten:

Als eerste: verbeteren (voornamelijk). Samen met de lijnmanagers zorg jij voor een verbeteragenda en ga je prioriteiten stellen. Door jouw kennis van verschillende methodieken en reeds opgedane (werk)ervaring weet jij bewustwording te creëren en zorg je voor het doorvoeren van veranderingen, zowel in systematiek, methodiek en gedrag.

Als tweede: ondersteunen (desgewenst). Jij zal, als expert op het gebied van quality, regelmatig ingevlogen worden bij vergaderingen en meetings met belangrijke stakeholders. In deze ondersteunende rol verwachten we dat jij alle ins en outs op het gebied van kwaliteit op een heldere manier kan overbrengen. Denk hierbij aan een presentatie bij een klant, een project binnen de organisatie of een presentatie aan het Senior Management.

Als derde: norm bewaken (indien noodzakelijk). Jij zorgt ervoor dat wij altijd aan ons kwaliteitsniveau voldoen. Dit doe je bijvoorbeeld door het (laten) uitvoeren van audits maar ook door in te grijpen bij ontoelaatbare situaties. In je functie werk je nauw samen met je QHSE-collega’s binnen Veco Precision worldwide. Je geeft mede vorm aan een (uniforme) Q-aanpak voor het gehele bedrijf. Tevens geef je mede sturing en invulling aan het HSE-beleid van Veco.
Functie-eisen


We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen de hightechindustrie. De collega die wij zoeken heeft ervaring in het werken met professionals, is proactief en communicatief vaardig (in het Engels, in woord en geschrift). Uiteraard ben je uitermate creatief, flexibel, energiek en kun je samenwerken als geen ander.

Verder vragen we:
-een afgeronde wo-opleiding in de richting (Technische) Bedrijfskunde;
-dat je fulltime beschikbaar bent;
-dat je woonachtig bent in de regio Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen of Deventer.Arbeidsvoorwaarden


Wat bieden we je als Quality Manager?
Wij bieden je een dynamische en internationale werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een salaris wat past bij deze uitdaging, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:
-8% vakantiegeld
-winstuitkering (voorwaardelijk)
-27 vakantiedagen
-13 adv-dagen
-pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
-reiskostenvergoedingSollicitatieprocedure


Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marlon Vintges, recruiter, via 06-48772698 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Veco hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.Locatie: Eerbeek

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705463/veco-quality-manager-eerbeek
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Veco
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Voorst / Brummen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570773

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.