Evolution

prijs
€ 1,50
datum plaatsing
08-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Stefan
type
aangeboden
adverteert sinds
03-01-2013
plaatsnaam
Weert
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2071121

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Komische science fiction, de VHS video zit nog nieuw in de verpakking.

Kan zowel opgehaald als verzonden worden.

Speelduur: ca. 97 minuten
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld


Tip: kijk ook eens bij mijn andere advertenties

Inhoud:
Komische science fiction waarin David Duchovny, de wereld wil beschermen tegen een invasie van snel evoluerende buitenaardse wezens.

Wetenschappers Ira Kane (David Duchovny) en Harry Block (Orlando Jones) gaan op onderzoek uit wanneer er een meteoriet de aarde in slaat. Ze onderzoeken het buitenaardse gevaarte en wat blijkt? Er zit leven in. Het probleem is niet alleen dat het onbekend is, maar ook dat het een razendsnelle evolutie heeft. Er breekt chaos uit. Het Amerikaanse leger ontzegt Ira en Harry de toegang tot het gebied en wil de situatie intern onderzoeken. Allison Reed (Julianne Moore) is een onhandige, doch voor Ira aantrekkelijke, onderzoeker die voor de tegenpartij werkt, maar snel tot inkeer komt.

Na redelijk succesvolle films als 'Six Days, Seven Nights' en 'Road Trip' gooit regisseur Ivan Reitman het deze keer weer over een 'Ghostbusters' boeg. 'Evolution' is dan ook een soort mengelmoes tussen deze twee 'Ghostbusters'-hits uit de jaren tachtig en 'Men in Black'. Als grappige knipoog naar 'The X-Files', wat als serieuze science fiction bedoeld is, heeft Reitman 'agent Mulder' de hoofdrol gegeven.

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...