Betaalbare 2 pers vakantiewoning in Nijensleek

VERGEET DE TIJD EN GENIET !!! KNUSSE TWEE PERSOONS VAKANTIEWONING IN NIJENSLEEK (NI01)


Fietshuur mogelijk !

Deze vakantiewoning is ingericht voor twee personen en gelegen in Nijensleek, een streekdorp in ZW-Drenthe. De vakantiewoning is van oorsprong een bakhuisje met schuur, nu ingericht met een keuken met . een koelkast, 2 pits kookplaat, oventje, koffiezetapparaat en waterkoker. En via de eethoek en zithoek loopt u zo de tuin met terras in, met prachtig wijds uitzicht over de weilanden. In de slaapkamer bevinden zich twee ??npersoonsbedden en de badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. TV en internet zijn aanwezig. En een hond is welkom.
Nijensleek is in de Middeleeuwen ontstaan toen de boeren vanuit Vledder de 'nije slieken' (vrij vertaald: nieuwe slik, of nieuwe natte gronden) in cultuur brachten en gingen bewonen. De historie van de boerderij waarnaast deze vakantiewoning is gelegen loopt al terug tot 1314 toen tempeliers zich hier vestigden. Deze wezen de mensen de weg door de moerassen van Drenthe. Thans is hier een brocanterie met prachtige theetuin gevestigd. Het gebied rond Nijensleek heeft een bijzondere historie met veel monumenten en een prachtige gelegen dorpen zoals Frederiksoord als Wilhelminaoord hebben de status van beschermd dorpsgezicht. Vijfendertig monumenten vertellen het unieke verhaal van de Maatschappij van Weldadigheid. Maar de tijd heeft hier niet stilgestaan: In de omgeving gonst het van de activiteiten. Musea van Weldadigheid, evenementen, fairs, concerten, tentoonstellingen. Vergeet de tijd en geniet!
De knusse historische binnenstad van Steenwijk biedt u de gelegenheid om te struinen in alle leuke winkeltjes die deze stad te bieden heeft.
Ingeklemd tussen de drie nationale parken: de Weerribben, het Drents-Friese Wold en het Dwingelerveld heeft de omgeving van Nijensleek eindeloze recreatiemogelijkheden te bieden. Duizenden hectaren onbedorven natuur, waar je wandelend,varend, fietsend of paardrijdend soms urenlang niemand tegenkomt.


DE HUURPRIJZEN ZIJN:
1 jan-4 jan/maart/april/mei/juni/september/oktober/20 dec-31 dec
weekend en midweek ? 150 week ? 250 incl. schoonmaak


5 jan-31 jan/februari/november/1 dec-20 dec
weekend en midweek ? 125 week ? 175 incl. schoonmaak

juli en augustus weekend en midweek ? 175 week ? 275 incl. schoonmaak


Beschikbaarheid en evt. bijkomende kosten staan vermeld op onze website

Ook staan op de website meer foto's en uitgebreide beschrijvingen van de woningen.

email:

OP ONZE SITE TREFT U OVERIGENS NOG MEER LEUKE VAKANTIEHUIZEN AAN !

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1670939


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 29-10-12
  • Adverteerder Noorderhome
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 29-10-2012
  • Plaatsnaam Dwingeloo
  • Telefoon 0646312931
  • Gezien 113 x
  • Snelcode info 1907269

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Verzekeren