De Jukebox Drive-in Show

De Jukebox drive-in show is inmiddels voor veel mensen een begrip en voor elk feest een vertrouwd gezicht en geluid, waarbij gezelligheid en herkenbaarheid voorop staat. Met vele jaren ervaring de garantie voor een geslaagd feest.

De Jukebox drive-in show is ook breed inzetbaar, van bruiloft tot themafeest, van carnaval tot karaoke, van jubileum tot verjaardag en van hollandse avond tot swingavond. Aan zowel jong als oud word gedacht en de interactie met het aanwezige publiek zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer. Heel belangrijk is ook dat de mensen zelf grote invloed hebben op de muziekkeuze. De muzikale wensen kunnen van te voren worden aangegeven en verzoekjes op het feest zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Ook de themafeesten met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 zijn erg in trek. Het is een muzikale reis door de tijd met alle herinneringen van toen. Het zijn de jongeren van vroeger, die nu in de veertig, vijftig of zestig zijn en de tijd van toen opnieuw beleven.

De Jukebox drive-in show is afhankelijk van het te besteden budget op verschillende manieren te boeken.
Alle informatie is te vinden op www.ronaldvanloon.nl

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.