Kymco Agility Carry


Ben je op zoek naar een compacte, wendbare en zuinige scooter voor bezorgingen? Dan is de Kymco Agility Carry Euro 4 als ideale bezorgscooter een uitstekende keuze. De scooter, verkrijgbaar als snorscooter (25 km/u) en bromfiets (45 km/u), biedt ruimte aan een voor- en achterdrager en is daarmee een ware pakezel.


Pakezel voor druk stadsverkeer
De Kymco Agility Carry Euro 4 beweegt zich gemakkelijk door het drukke verkeer in de stad, waarbij het verbruik netjes binnen de perken wordt gehouden. Met de scooter heb je dus snel en zuinig vervoer naar de klant, zodat je vlot met een warme bestelling kunt aanbellen. De scooter heeft plek voor een koffer op zowel de voor- als achterdrager, ideaal om je bestellingen in te vervoeren. Tevens is het model eenvoudig voor de deur te parkeren en zorgt hij er met het lage verbruik voor dat de kosten per kilometer enorm meevallen. We vragen onze klanten regelmatig naar hun ervaringen met de Kymco Agility Carry Euro 4. Wat we dan voornamelijk horen zijn positieve berichten over de mogelijkheden van deze compacte scooter, die uitstekend wendbaar is en zich eenvoudig laat besturen.
Kymco Agility Carry Euro 4 ervaringen: de ideale bezorgscooter
De Kymco Agility Carry Euro 4 is dus de ideale bezorgscooter en daarom verkrijgbaar bij Naaldwijk Scooters. Het model biedt niet alleen plaats aan een koffer op de voor- en achterdrager; er is ook een postrek voor op de treeplank als accessoire beschikbaar, om ook daar nog een aantal spullen in te kunnen vervoeren. Je kunt rekenen op een verstevigd onderstandaard en frame. De scooter is namelijk gebouwd met stevige en degelijke materialen, waardoor de scooter zowel in de stad als daarbuiten een betrouwbare keuze is. Tevens voldoet de scooter aan de nieuwe Euro 4-norm, die inging op 1 januari 2018.
Kymco Agility Carry Euro 4 kopen bij Naaldwijk Scooters
Met de Kymco Agility Carry Euro 4 kies je dus voor een nette scooter waarop je heel eenvoudig een koffer of pizzakoffer kunt monteren. Met zowel voor als achter plek voor een koffer kun je zoveel mogelijk bestellingen in één keer meenemen. De zuinige 4-takt motor zorgt er daarbij voor dat zowel de 25 km/u als de 45 km/u uitvoering niet teveel verbruikt.De scooter is dus ideaal voor bezorgers die zich door het drukke verkeer in de stad willen bewegen. Met deze betrouwbare en degelijke bezorgscooter kom je representatief voor de dag.


Voor meer informatie of andere bestsellers verwijzen wij je door naar onze website: www.naaldwijkscooters.nl.

Naaldwijk Scooters
Ampèrestraat 1
2671 BX Naaldwijk (Zuid-Holland)
0174-624470

Officieel dealer van alle A-merken scooters, motorscooters en brommers

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): NWS20180002


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 1.948
  • Datum plaatsing 01-01-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Naaldwijk Scooters
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 01-10-2018
  • Plaatsnaam Naaldwijk
  • Telefoon 0174 624 470
  • Gezien 24 x
  • Snelcode info 20548646
Financieren
Verzekeren
Bezorgservice