Gezocht distributie bakwagen chauffeurs voor in het Westlan…

IQ SelectIQ Select als werkgever:Het beste uit mensen en organisaties.Met tientallen jaren ervaring in de branche speelt IQ Select een actieve rol in de arbeidsmarkt. We staan voor de mensen en organisaties waar wij voor werken met een actieve en menselijke instelling waarbij een goede samenwerking en gelijkwaardigheid de boventoon voert.Als regionale vestiging staan we midden in de wereld van werk betrokkenheid. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen, dragen daarbij zorg voor onze medewerkers. Op deze wijze vormen wij zo de motor achter een gezonde en prettige werksfeer voor de medewerker en organisatie.Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling. Dit is wat wij doen bij IQ Select, niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: om samen te werken met tevreden medewerkers en organisaties.IQ Select - Werkt voor u

Functiebeschrijving
Gezocht distributie bakwagen chauffeurs voor in het Westland!Voor een van de leukste familiebedrijven in het Westland zijn we opzoek naar meerdere bakwagenchauffeurs die per direct aan de slag kunnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de informele gezellige sfeer, waarbij er wel gewerkt wordt op zijn Westlands. Dus ken jij het gebied goed en ben jij opzoek naar een goede en leuke opdrachtgever meld je dan snel aan! Voor dit mooie nationale werk vervoer je onder andere groente en fruit, het lossen gebeurt door middel van een elektrische pompwagen dus fysiek is het niet zwaar.Mocht je verder nog vragen hebben of wil je reageren dan kan dit via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – of bellen 0180-745747.

Functie-eisen
Jij bent in het bezit van:-Rijbewijs C-Code 95-Ervaring in de distributie-Flexibele instelling en een leuke persoonlijkheid-Het visitekaartje zijn van dit mooie bedrijfWerken bij IQ Select betekent voor jou:Een zeer stipte betaling, altijd op tijd het juiste salarisHet grootste aantal vacatures voor vaste banenWij werken uitsluitend met de mooiste opdrachtgeversWij zijn geen uitzendbureau maar een bemiddelaarWij bemiddelen jou naar vast werkDoorgroeimogelijkheden, wij stippelen jouw carrière uitEen baan passend naar jouw wensen en eisenOpleidingen of bijscholing wordt jaarlijks verzorgd door IQ SelectEen persoonlijke en betrokken contactpersoon die voor je klaar staat!

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform cao TLN


Locatie: De Lier

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/14809388/iq-select-gezocht-distributie-bakwagen-chauffeurs-voor-in-het-westland-de-lier
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 06-11-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder IQ Select
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Westland / Hoek van Holland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21136455

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.