Klinisil desinfectie handgel

Beschrijving
Klinisil is een reinigende handgel met glycerine en colloïdaal silicium. Hiermee kunt u uw handen direct, grondig en effectief reinigen zonder gebruik van water en zeep. Verzorgt de handen zonder ze uit te drogen. Makkelijk mee te nemen en handig voor onderweg. Onze handgel bevat colloïdaal (fijnverdeeld) silicium. Silicium, een veel voorkomend element, heeft als colloïdaal silicium, een heel groot en reactief oppervlak, waardoor het effect snel optreedt doordat het een beschermende en neutraliserende laag vormt op bijvoorbeeld de huid. Vanwege het bindende vermogen van colloïdaal siliciumdioxide worden op fysieke wijze schadelijke/irriterende stoffen en soms ook toxines en pathogenen gebonden, geneutraliseerd en onschadelijk gemaakt.

Voor zorgorganisatie en wijkzorg organisaties hanteren wij een speciaal tarief. Verantwoordelijken voor deze organisaties adviseren wij om per e-mail contact te zoeken post@natural-protection.com

Gebruik
Breng een kleine hoeveelheid aan op één hand en verdeel de handgel met een wasbeweging. Binnen enkele seconden zijn de handen droog en zijn bacteriën onschadelijk gemaakt. Gebruik Klinisil desinfectie handgel veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Hoe gebruik je Klinisil handgel?
Het middel is een gebruiksklare vloeistof welke onverdund moet worden gebruikt. Alleen gebruiken op zichtbaar schone en droge handen. Voor een goede werking breng ca. 5 ml handgel op je hand aan en wrijf dit gedurende minimaal 30 seconden grondig in. Let er op dat je alle huidplooien goed raakt net zo lang dat het middel droogt op je handen.


Minimale inwerktijd: 30 seconden.


Ingrediënten
Alcohol Denat* (70%), Aqua, Propylene glycol, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydrated Silica, Triethanolamine, Parfum
Product bestaat voor ruim 96,5% uit natuurlijk ingrediënten.

NOTE
De grote run op handgel producten zorgt er voor dat er wordt doorverkocht tegen woekerprijzen enerzijds en forse stijging van grondstofprijzen anderzijds.

Voor zover wij kunnen sturen geven wij voorrang aan ouderen, zorgverleners en regionale gebruikers. Verder worden bestellingen op volgorde van binnenkomst afgeleverd.

https://www.natural-protectionshop.com/p/klinisil-desfinfectie-handgel-anti-bacterieel-150-ml
  • Prijs € 8,75
  • Datum plaatsing 26-03-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Natural-Protection.com
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 26-03-2020
  • Plaatsnaam Wateringen
  • Telefoon 0651218880
  • Bekeken 79 x
  • Snelcode info 23016699

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice