Sony Ericsson K770i Star Heaven silver

prijs
bieden
datum plaatsing
15-12-13
conditie
nieuw
adverteerder
MKH-Electronics
type
aangeboden
adverteert sinds
14-11-2013
plaatsnaam
Wijk bij Duurstede
telefoon
0640940891
gezien
19 x
snelcode info
3128673

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Telecommunicatie > Mobiele telefoons en Smartphones > Sony Ericsson

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
3.2 megapixel camera met autofocus
Ondersteunde Netwerken: UMTS 2100, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900
16 MB geheugen van de telefoon en ondersteuning voor Memory Stick Micro (tot 2 GB)
Media Player geïntegreerd
Levering: handset, oplaadbare batterij, lader, 256 MB Memory Stick Micro (M2), USB-kabel, stereo headset, PC Suite, gebruikershandleiding

Product
Maat en / of gewicht: 1.4 x 4.7 x 10.5 cm, 95 g
Doos product gewicht: 408 g
Verzending: Dit item is wanneer het wordt verkocht en verzonden vanuit Amazon, alleen verzonden naar de volgende landen: Duitsland
Model nummer: 1206-4707
ASIN: B001D8817W
Product
Beschrijving
K770i - perfect gevormde foto perfectie
De K770i Cyber-shot telefoon is perfect gevormd perfectie. Zet het in je handpalm, voel de zachte, afgeronde randen. Elk detail, inclusief de actieve lensdop, is geïntegreerd in het oppervlak.

Volg je intuïtie
De intuïtieve K770i camera-interface krijgt u meteen gestart. Zet gewoon de camera aan en laat je leiden door de verlichte symbolen om prachtige fotos.

Hoogwaardige camera
K770i beschikt over een 3.2 megapixel camera met autofocus. En wanneer een foto is nog niet helemaal perfect, Photo fix: donker Het beeld komt na een paar klikken betoverd van de "ontwikkeling".

Afbeeldingen in Bestformat
Toon uw fotos. Stuur uw fotos naar uw blog. Of een printer (een kabel wordt meegeleverd) aansluiten en print uw fotos direct vanaf uw telefoon.

Mobiele fotografie is opgegroeid - voor het perfecte moment
met zijn gemakkelijk toegankelijk camera in de mobiele telefoon ontbreekt je niet meer momentopname: van het bedrijfsuitje, een wild feest of een leuk avondje uit met vrienden. Sony Ericsson foto telefoons Cyber-shot-technologie - betere fotos niet uit uw digitale camera. Mobiele telefoons voor fotografen.

Foto Blogs
Maak een foto en stuur het rechtstreeks naar uw blog. Vrienden en familie kunnen zien wat je ziet - zonder vertragingen. Ideaal voor het delen van vakantiefotos om plezier te hebben - snel en eenvoudig. U zult ook mettertijd automatisch op een archief.

Licht op het juiste moment
je terug. dingen met de Xenon flitser in het juiste licht In het juiste moment een hoge intensiteit flitser gaat dat een betere opnamen binnenshuis of bij weinig licht voor een perfecte zichtbaarheid garandeert.

Automatische correctie van onderbelichting
. Verbeter onderbelichte fotos met behulp van de automatische correctie Helderheid, licht en contrast zijn op u, en de beeldkwaliteit wordt geoptimaliseerd.

Autofocus
Focus op de essentiële details. In tegenstelling tot een focus, de enige vaste stijve een medium range, de autofocus scherp op het onderwerp in het midden van het scherm, zodat u precies vastleggen wat voor u belangrijk is.

PictBridge - Druk direct van uw telefoon
Sla de computer en foto-editing software. Sluit uw telefoon aan op een printer en u kunt afdrukken.

En ... Actie!
videos zijn perfect om de bijzondere, onverwachte momenten vast te leggen, waarvoor er geen script.

Video-oproep
UMTS - Hoor wie het zegt. Bij een videogesprek zie je een live video-stream van de gesprekspartner, en hij je ziet. High-speed internet met UMTS: De mobiele derde generatie netwerken brengen breedband Internet op uw mobiele telefoon. Snelle gegevensoverdracht - tot 384 kbit / s - betekent een snelle, gemakkelijke toegang tot de hele wereld: videogesprekken, streaming audio en video, surfen op internet, MMS en e-mail, het maakt niet uit waar je bent.
De stroom bij elke beurt
echt mobiel internet kun je browsen op het web en gemakkelijk te beheren vanaf een mobiele telefoon je e-mails waar u ook bent.

MMS
Stuur een foto met een groet en sturen naar een telefoon met MMS of e-mailadres. Verzend afbeeldingen, tekst, geluid en video.

TrackID - muziekherkenning
Wat is dat geluid? Gewoon een paar seconden muziek op en TrackID (mogelijk gemaakt door Gracenote Mobile MusicID) stuurt de naam van het nummer, de artiest en het album naar je telefoon.

Mediaspeler
Geniet gestreamde en opgenomen video en muziek met behulp van de geïntegreerde mediaspeler. Verschillende bestandsformaten worden ondersteund.

Mediacenter
Bij je telefoon krijg je een CD met software voor muziek, fotos en videos. Bestanden verzenden en ontvangen met uw mobiele telefoon.
PlayNow arena is meer dan
Een unieke multimedia-ervaring

een winkel. Het is een unieke multimedia-ervaring. Miljoen muziektracks, TrackID hitlijsten en honderden games zijn beschikbaar, evenals een leuke en inspirerende wallpapers, ringtones en een grote selectie van gratis content aan u. Maak van je telefoon een winkeletalage of kruisen met uw computer PlayNow aan. U zult zeker iets vinden.

Breid je geheugen
uitbreiden van het geheugen van uw apparaat met de kleinste geheugenkaart op de markt, Memory Stick Micro (M2). Met behulp van een los verkrijgbare adapter kan je ook gebruiken met een Memory Stick PRO Duo compatibele producten.

9 stuks op voorraad !!
Splinternieuw in doos en simlockvrij !!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Abonnement: Zonder abonnement
 ● Simlock: Zonder simlock
 ● Model: Klassiek of Candybar
 ● Eigenschappen: Fysiek toetsenbord
 ● Besturingssysteem: Overige systemen
 ● Resolutie camera: 3 tot 6 megapixel
 ● Kleur: Zilver

ADVERTEERDER:
Naam: MKH-Handen
Tel: 0640940891
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2821091/ko

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.
Breng ook eens een bezoek aan onze webshop met nog meer produkten !! 

Deel deze advertentie met:
|