Oud Huijzer 575 Luxery

prijs
€ 15.750
datum plaatsing
24-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Diana
type
aangeboden
adverteert sinds
30-04-2016
plaatsnaam
Woerden
telefoon
626074861
gezien
22 x
snelcode info
7341141
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Met minimaal 8 personen willen varen, dat kan met deze sloep! Oud Huijzer 575 Luxery de zelflozende overnaadse sloep waarbij de motor in de bun is geplaatst ziet en hoort u deze practisch niet. De sloep is zeer compleet en je kan er zo mee gaan varen en plezier aan beleven.

De motor is een Yamaha 15 BF met weinig draaiuren en heeft net een onderhoudsbeurt gehad.(aantoonbaar) De boot heeft een droog toilet in de punt, ruimte aanwezig voor eventueel een kooktoestel te plaatsen. Vier afsluitbare bergvakken en gezellige rondzit voorin de boot, ruimte rondzit achterin de boot, ankerluik. Teak houten tafel demontabel en teakhout vlaggestok. RVS -kikkers, kabelaring, luxe zitkussenset en luxe rugkussenset.

Uitbreiding zonnedek tot aan console met bijbehorende kussens. RVS zwemtrap aan de achterzijde, RVS gashendel en hekverlichting wit aan de achterzijde. Anker met touw. Vier zwarte fenders met RVS haken. De gehele vloer is afgewerkt met een luxe, schitterende mat (grijs), hierdoor zie je geen Polyesther.

Trailer is een optie € 1750,-

Deel deze advertentie met:
|
Voor zeerobben en landlubbers