Vacature werken als Klantadviseur bij ING IJmond-Zaanstreek

RandstadJouw vrienden kunnen altijd rekenen op je hulp en je bemoeit je graag met de begroting van je sportvereniging of het overdreven uitgavenpatroon van je zusje. ING is in de regio Zaandam/Beverwijk op zoek naar een Klantadviseur die zorgt voor een warm welkom en een persoonlijk ontvangst van iedere bezoeker. Agile werken en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel voor je. Interesse? Pak dan lekker een kop koffie en lees wat de vacature werken bij ING als klantadviseur jou biedt.

WAT GA JE DOEN?
In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten in de bankhal. Zo help je bijvoorbeeld mevrouw Nimuri met het openen van een spaarrekening voor haar pasgeboren kind, informeer je Max met een passende verzekering voor zijn backpack reis door Azië, bespreek je de wensen van Richard en Anne die hebben besloten om een huis te kopen en help je meneer Namli met een foutmelding in zijn internetbankieren. Na afloop van het gesprek met meneer Namli stuur je een verbetervoorstel naar je collega om het internetbankieren nog eenvoudiger te maken. Met Eric overleg je welke verzekeringen hij nog meer belangrijk vindt en kijk je of je een passend product kunt ‘bij verkopen’. Klanten die interesse hebben in Pensioenen of de zakelijke kant stuur je door naar je collega’s.

Check hier het filmpje van ING en krijg een goed beeld van de inhoud van de functie.

Adres kopiëren in je browser: goo.gl/ATtBRv

Download hier de interactieve PDF over ING en de functie van New Talent bij ING!

Adres kopiëren in je browser: goo.gl/LrwW17

DEZE BAAN WIL JE HEBBEN, OMDAT


- Je een salaris van € 15,30 bruto per uur mag bijschrijven;

- Je reiskosten met het OV volledig worden vergoed;

- De WFT-cursussen door Randstad worden aangeboden en betaald;

- Je een uitdagend inwerkprogramma van ING krijgt, waardoor je binnen drie maanden een veelbelovende allround klantadviseur bent. Daarna kom je in aanmerking voor gespreken met een persoonlijk toegewezen coach, het volgen van workshops en het bijwonen van New Talent dagen;

- Je hebt bij ING veel doorgroei mogelijkheden.

JIJ BENT/KUNT/WILT

Jij denkt altijd mee met de klant. Eerst zorg je dat je de juiste service verleent en daarna zet je dit met jouw overtuigingskracht om in sales. Je staat stevig in je schoenen en je beheerst bovendien de Nederlandse taal tot in de puntjes.


- Je hebt een HBO of WO diploma;

- Minimaal 1 jaar ervaring in klantcontact, bijvoorbeeld in de financiële wereld of horeca;

- Je hebt aantoonbaar commerciële ervaring of vaardigheden;

- Je komt betrouwbaar over, omdat je advies geeft over bankzaken;

- Je woont in de regio Zaandam/Beverwijk. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.


Locatie: Zaandam

Salaris indicatie: 0-1750, 0-1000000

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706047/randstad-vacature-werken-als-klantadviseur-bij-ing-ijmond-zaanstreek-zaandam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Randstad
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Zaanstad
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570327

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.