SRSmedilux uv-C-licht - PMX2A48 Wit PMX2A48

De SRSmedilux PMX2A48 is een compact toestel dat de lucht reinigt door middel van uv-C-technologie. De krachtige uv-C-lampen maken bacteriën en virussen zoals corona-virus (COVID-19) onschadelijk.

SRSmedilux uv-C-licht wapen in de strijd tegen bacteriën en virussen!
Mensen en virussen, zoals het coronavirus, zijn al jarenlang met elkaar in gevecht. In medische ruimtes, zoals operatiekamers, gebruikt men al jaren uv-C-licht om ongewenste indringers te doden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit een effectieve methode is om bacteriën en virussen te doden. Sinds de opkomst van COVID-19 is de vraag naar uv-C-technologie enorm toegenomen. SRSmedilux is ontstaan door deze toegenomen vraag naar uv-C-zuiveringsapparatuur. Podiumtechniek B.V. is de exclusieve distributeur in Nederland voor de uv-C-technologie van SRSmedilux.
Werking van de SRSmedilux PMX2A48
Het apparaat is een compact toestel dat de lucht reinigt door middel van UVC-technlogie. De krachtige UVC-lampen vernietigen bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Het werkt dus ook tegen COVID-19.

Dit product is ideaal om wachtruimtes van dokters en tandartsen te desinfecteren. Maar ook in de horeca en de sportschool kan dit apparaat gebruikt worden in de strijd tegen corona. Voor gemeenschappelijke ruimtes, zoals kleedruimtes in scholen of op de sportschool biedt het product een goede oplossing om het coronavirus op een veilige en praktische manier tegen te gaan.

Het apparaat vereist geen vergaande technische kennis. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken en op de knop drukken om het apparaat aan te zetten.
De PMX2A48 maakt uv-C-licht veilig voor mensen
UVC-licht heeft een groot nadeel. Het is namelijk schadelijk voor de menselijke huid en ogen. Daar is gelukkig een oplossing voor. Middels stille ventilatoren (< 20dB) wordt de lucht in de ruimte langs uv-C-lampen geleid met een capaciteit van 57 m3 per uur. Het apparaat is voorzien van een lichtdichte behuizing. Daardoor kunnen mensen zich veilig in dezelfde ruimte bevinden als het apparaat aan het werk is. Hierdoor is dit product van Podiumtechniek B.V. veiliger en gemakkelijker te gebruiken dan andere uv-C-apparaten op de markt.
Extra beveiliging van de PMX2A48
Er zijn diverse extra beveiligingen in het apparaat ingebouwd. Zoals bijvoorbeeld:


 ● Een waarschuwing als de uv-C-lampen vervangen moeten worden.
 ● Als het apparaat een servicebeurt nodig heeft.
 ● De uv-C-lampen worden uitgeschakeld zodra de behuizing wordt geopend, zodat het licht niemand kan beschadigen.
 ● Het appraat is voorzien van luchtfilters om interne vervuiling van het apparaat en zorgt voor extra filtering van de lucht.

Gebruik van de PMX2A48
Met de beugels hang je de PMX2A48 gemakkelijk aan de muur. Maar het compacte apparaat past ook op je bureau. De luchtzuivering van het apparaat is 57 m3 per uur. Omgerekend naar een plafondhoogte van 2 meter betekent dit:


 ● Luchtzuivering 1x per uur bij een oppervlakte tot 23m²
 ● Luchtzuivering 1x per 2 uur bij een oppervlakte tot 46m²
 ● Luchtzuivering 1x per 4 uur bij een oppervlakte tot 92m²
 ● Luchtzuivering 1x per 8 uur bij een oppervlakte tot 183m²

uv-C-technologie bestellen
Het apparaat is verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering. Het wordt uit voorraad geleverd, dus je hebt het snel in huis. Je kunt ook extra accessoires, zoals een standaard met of zonder wielen, een reserve luchtfilter of extra lampen bestellen. De PMX2A48 wordt gemaakt in Europa en geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.
Productspecificaties van de PMX2A48
Optische en akoestische beveiligingssignalen:


 ● Groen: operationeel luchtzuivering actief.
 ● Rood: actief als er een defect is geconstateerd.
 ● Beep: vervanging van uv-C-lampen zeer binnenkort nodig voor optimale werking.


Afmetingen: 600 x 150 x 70 mm

Gewicht: 3.9kg

Stroomverbruik: 230V-50Hz, < 55W in actieve modus, < 1W in stand-by modus

Geluidsniveau: < 20dB

Luchtflow 57m³/uur
Voordelen van het apparaat

 ● Goed te gebruiken in openbare ruimtes zoals horeca, sportschool en scholen.
 ● Effectief tegen virussen en bacteriën, ook tegen corona.
 ● Minimalistisch design, verkrijgbaar in wit en zwart.
 ● Lange levensduur met twee jaar fabrieksgarantie.
 ● Ingebouwde veiligheidswaarschuwingen wanneer het apparaat niet optimaal functioneert.
 ● De uv-C-lampen zijn gemakkelijk te vervangen aan het einde van hun levensduur.
 ● Stil apparaat (< 20dB).
 ● Ook na corona is dit apparaat nog prima te gebruiken. Want virussen en bacteriën zijn van alle tijden. De extra bescherming van het uv-C-apparaat is altijd een extra bescherming tegen deze indringers.

Veelgestelde vragen Waarom zuivert het apparaat maximaal 183 m2?
Het apparaat zuivert lucht vanuit de ruimte. Voor het effectief doden van virussen is het nodig dat de lucht in de ruimte minstens een keer per acht uur wordt gezuiverd als er een of twee mensen in de ruimte aanwezig zijn. Als er meer mensen aanwezig zijn of als het een openbare ruimte is, moet de lucht vaker worden gezuiverd. Daarom raden we aan om in dat geval meerdere apparaten in een ruimte te zetten.
Is het apparaat echt stil?
Ja, het apparaat is heel stil. 20 dB betekent dat je het apparaat midden in de nacht niet hoort als het twee meter verderop staat.
Waarom zou ik dit apparaat moeten kopen en niet een goedkopere luchtzuiveraar?
De apparaten die wij hebben getest die tot €300 kostten, hadden allemaal een maximale uv-C-lamp van 8W. Ons apparaat werkt met 36W of 48W uv-C. Dat is vijf tot zes keer krachtiger dan die andere apparaten.
Hoe vaak moet ik de lamp vervangen?
De lamp heeft een levensduur van ongeveer 8.000 uur. Als het apparaat acht uur per dag aanstaat, dan moet je de lamp na tweeënhalf jaar vervangen.
Extra service van Podiumtechniek B.V.
Podiumtechniek B.V. levert het apparaat full service, inclusief installatie op locatie. Dus neem direct contact op met Podiumtechniek B.V. voor een offerte op maat!

Met de SRSmedilux uv-C-licht maak je omgeving een stuk veiliger!

[SPLIT]

[SPLIT]

380207815/pmx2a48-gebruiksaanwijzing.pdf
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 6013817511540
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: SRSmedilux*
 ● SKU (eigen artikel code): 960002


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice