Opzoek naar werk?

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-05-17
adverteerder
E. van Galen
type
gevraagd
adverteert sinds
22-01-2015
plaatsnaam
Zaanstad
telefoon
+31756158220
gezien
1 x
snelcode info
4876499

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe, ambitieuze en enthousiaste collega's om ons team te versterken. U kan de werkzaamheden prima combineren met een huidige baan. U bepaalt zelf wat u verdiend en hoeveel tijd u erin steekt.

Onze missie:

De natuur, ze zorgt voor alles wat essentieel is voor ons welbevinden. Voeding, water en stoffen die ons energie leveren. Het lijkt er echter op dat de vooruitgang in de medische wetenschap zorgt voor een steeds grotere kloof t.o.v. de rijkdom die de natuur ons biedt. We lezen in de kranten dat de mensheid zich steeds langer gezond blijft voelen. De mens wordt echter meer en meer afhankelijker van chemische en farmaceutische stoffen, als men spreekt over gezondheid en welzijn.

Hier moeten we wat aan doen.
Een fabrikant die de heilzame stoffen van de Aloë Vera heeft herontdekt. Deze fabrikant is tevens de grootste imker ter wereld.

We willen veel mensen helpen om hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. We willen dat men langer gezond blijft leven. Dit kunnen we echter niet alleen voor elkaar krijgen. We zijn daarom ook op zoek naar een team van distributeurs die het Forever Team kunnen versterken. Iedere distributeur wordt begeleid in de opstartfase d.m.v. maandelijkse en/of wekelijkse trainingen.

Het is erg leuk werk en uw inkomsten kunnen aardig oplopen, u krijgt namelijk de kans van ons om ook zelf gemotiveerde distributeurs te werven! De bedoeling is dat ons marktaandeel op deze wijze flink wordt vergroot.

"Word distributeur" als u aan de volgende eisen voldoet:

• U heeft veel doorzettingsvermogen en een actieve houding.
• U vindt het makkelijk om uw eigen tijd in te delen.
• U bent erg leergierig en enthousiast.
• U bent een geboren ondernemer.
• U hoeft geen verkoper te zijn

Wat krijgt u hier voor terug:

• De kans om een stabiel en zelfstandig inkomen op te bouwen.
• U bepaalt zelf hoeveel u verdiend. Er zijn geen grenzen!
• Leuke incentives van de fabrikant zoals een autoplan, winstdeling en reizen.
• Gratis wekelijkse trainingen in uw regio.

Ik daag jou uit, om deze kans niet te laten liggen. Reageer dan komen wij in contact met jou!

Deel deze advertentie met:
|