Opvang-Verblijf voor u Reptiel(en) tijdelijk-vast ?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
16-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
happy shelter
type
aangeboden
adverteert sinds
10-09-2010
plaatsnaam
Oostburg
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
1501084

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Hallo

Wij zijn een gezin met een passie voor reptielen, wij willen graag met deze passie nog meer gaan doen vandaar deze oproep aan u.

De tijdelijke opvang is bedoeld voor mensen die op "vakantie" gaan, of het nou een weekend/midweek/maand of langer is, dat is bij ons geen probleem !
Voor deze tijdelijke opvang vragen we een kleine vergoeding, want dat geld wordt weer hergebruikt voor Voeding, vitamines, calcium, bodembedekking, schoonmaak spullen en andere reptielen benodigdheden te kopen.
Als er aangepast voer / verzorging of medicatie nodig is voor u reptiel, dient u dit wel te melden zodat wij onze dienst hier op kunnen aanpassen samen met u.

Een vast verblijf is bedoeld voor als u niet meer in staat bent om voor u reptiel te zorgen, of dat u er gewoon weg geen tijd meer voor heeft en dat u een permanent verblijf zoek voor u reptiel.
Voor een vast verblijf is het geheel gratis, wel zou het fijn zijn als u eventueel ze huisje waar die in woont mee te nemen zodat die gewoon in ze eigen omgeving kan blijven en zodat die minder stress heeft zodra die hier woont.

Ook kunnen we heel goed spullen gebruiken zoals lampen, bodembedekking, decoratie, voeding,eet/waterbakken, of terrariums etc.

wij doen dit namelijk allemaal uit eigen initiatief en uit belang voor de reptielen !

Als u iets wilt weten of vragen kunt u me mailen, want bij ons bestaan er geen domme vragen !!!

P.s De foto's zijn van onze eigen reptielen en zijn niet te koop.

M.v.g

Paradise For Reptiles

Deel deze advertentie met:
|