Mosselkrauwertoernooi 2012

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Nick Vermeirssen
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2011
plaatsnaam
Philippine
telefoon
0623830505
gezien
4 x
snelcode info
1744247

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Op dag 6 van het Mosselkrauwertoernooi was het zowaar een droge avond voor de spelers en speelsters. Het was een klein beetje een ‘Philippiense’avond op de tennisbanen van Philten. Zo won Rhoda van Minnen & Petra van Rattingen van Cobi Naerebout-Snijder & Brenda Roeland met 6-3 6-4 in de DD7 35+. In de HD7 35+ was er ook een geheel Philippiense wedstrijd Ben Claaszen & Tony Lammertijn wonnen van het duo Ab Verplanke/Alex Wesdorp met 6-4 6-2. In het HD7 schema wonnen Marco Avermaete/Abdon Pieters(2) van Philten van Lex vd Bulk & Bob Hamelink met 6-0 6-3. Zij spelen nu in de halve finale tegen Antonio Ricciardi/Nick Vermeirssen die in een spannende late avondwedstrijd van het sluiskil-duo Davy Dubbeldam/Rolf Mobach wonnen met 6-2 3-6 6-4 . NR 1 geplaatsten Ronnie de Langen & Thomas Epskamp hadden het de laatste set moeilijk tegen Fernando Torres-Vuyck & Kevin Wolfert. Maar het ingespeelde duo won op doorzettingsvermogen en ervaring met 6-1 7-5.
In het HD5 toernooi stoomden Wesley Raemdonck & Jan Maarten vd Vrie (1) op naar de volgende ronde door Leo/ Melvin Bracke te verslaan met overtuigende cijfers 6-0 6-3. Zij spelen nu in de halve finale tegen Martijn Guijs/Bert Dutree uit Sas. In de andere halve finale belooft het ook een spannende aangelegenheid te worden tussen Menno Leeuwenburg/Tim Poppe & Irwin de Smet / Roald Teunissen deze wedstrijd staat voor vrijdag 22:00 uur gepland.
In het DD5 toernooi hadden Kim Flikweert/Maud Kuypers het lastig tegen het jonge duo Kim vd Berg/Claire van Damme . Uiteindelijk bleek ervaring ook hier het woord voor de winst: 7-6 6-3. Vrijdagavond spelen ze in de poule tegen Lotte Roelandt & Stephanie de Schepper voor de toernooiwinst in het DD5 schema.
Vanavond om 16:00 uur gaan we verder met de partijen van dag 7 op het Mosselkrauwertoernooi 2012. Dan zal er ook mosselen worden geserveerd. Komt u dus allen naar het park voor tennis en een hapje en een drankje.

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest