Sedumdak modulair groendak systeem

Doe-het-zelf en Verbouw > Dakpannen en Dakbedekking

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Het Urbanscape modulair groendak systeem wordt geproduceerd door de welbekende isolatie producent Knauf Insulation. Een groendak wordt steeds vaker bij dakisolatie (met name platdak isolatie) ingezet als middel tegen wateroverlast. Groene daken zorgen daarnaast ook voor de zuivering van de lucht.

Het groendak systeem bestaat uit modulaire cassettes die simpel aan elkaar te klikken zijn. Op die manier kunt u eenvoudig uw groendak creëren. De cassettes hebben een afmeting van 500x500mm en zijn ca. 65-85mm dik. De groendak cassettes zijn per stuk te bestellen.

De cassettes bestaan uit drie lagen, te weten: 
de eerste laag is het drainagesysteem. Deze laag is gemaakt van zwart HDPE met daar bovenop geotextiel. In natte periodes kan hierdoor het water snel afgevoerd worden. Daarnaast kunnen in droge periodes de plantenwortels van uw sedumdak voldoende belucht worden.

De tweede laag van het groendak systeem bestaat uit een lichtgewicht zachte steenwol, die gemaakt is van lange steenwol vezels. Door de unieke verbinding van de steenwol vezels kan water goed opgenomen en vastgehouden worden. In droge periodes kan het water gemakkelijk losgelaten worden. Door de absorberende vezels verdampt het water ook minder snel bij hoge temperaturen.

De bovenste laag van de Urbanscape cassette bestaat uit een sedum - mixmat. Deze mat bestaat uit 10 tot 12 verschillende soorten sedum (planten). In de bladeren slaan de sedumplanten water op. Hierdoor zijn deze planten zeer geschikt voor verschillende klimaten.

Het is wel raadzaam om onder uw groendak cassettes een anti - worteldoek te plaatsen. Dit doek zorgt ervoor dat de plantenwortels niet in uw dak door kunnen dringen.

Met het Urbanscape sedumdak bereikt u effectieve geluidsisolatie en thermische isolatie op uw dak. De zachte steenwol absorbeert geluidsgolven en zorgt met het behoud van water voor een verkoelend effect.

Voor meer informatie kunt u ons het beste een mail sturen.

Met vriendelijke groet,

De Isolatieshop BV
Hengelder 40
6902 PA Zevenaar
Tel: 0316-330365

ADVERTEERDER:
Naam: De Isolatieshop B.V.
Tel: 0316330365
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5060211/ko

De Isolatieshop B.V.
Hengelder 40 
6902 PA  ZEVENAAR
tel. 0316-330365
fax: 0316-330366
 
  • Prijs € 20,57
  • Datum plaatsing 21-03-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder De Isolatieshop B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 22-08-2012
  • Plaatsnaam Zevenaar
  • Telefoon 0316330365
  • Gezien 14 x
  • Snelcode info 7043243

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice