Diverse spirituele cursussen oa Reiki

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
26-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Joyce
type
aangeboden
adverteert sinds
31-10-2011
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
n.v.t.
gezien
4 x
snelcode info
1263592

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Als Reikimaster wil graag kennis toepassen en doorgeven.

In mijn huiselijke praktijkruimte “Spiritueel Centrum Joal” in Zoetermeer kan ik de ‘drempelvrees’ van mijn cliënten wegnemen. “Je weet zelf dat een lichaam een zelfgenezend vermogen heeft. Dat moet je in gang zetten. En het kan op verschillende manieren”.

Via een behandeling met Reiki. Dat kan een aanzet zijn om een genezingsproces te versnellen.“Het herstelt de balans in lichaam en geest. Als een natuurlijk alternatief bij fysieke en psychische klachten”.

Reiki is een Japans woord en betekent Universele Energie. Tijdens een Reikibehandeling wordt deze energie doorgegeven door middel van het opleggen van de handen.
“ Het lijkt allemaal wat zweverig, maar eigenlijk is het een natuurlijk proces. Want, wat doet bijna iedereen bijvoorbeeld na het stoten van zijn hoofd? Juist... je legt je eigen hand op je hoofd. Ergens diep in ons zit dus nog het bewustzijn van ons zelfgenezende vermogen. We zijn alleen vergeten hoe het moet”.

“Reiki is makkelijk te leren. De enige voorwaarde is dat men ervoor open staat.
Reiki is bovendien ook heel goed toepasbaar op (huis)dieren. Dieren staan dicht bij de natuur en kunnen niet ‘doen alsof’. Waar medicatie geen uitweg (meer) biedt, kan Reiki alsnog de oplossing zijn”.

Ik geef ook de cursussen Reiki I, II en III, Shamballa, Kundalini, cursus pendelen, werken met de engelenkaarten en nog verschillende andere inwijdingen.

Ik benadruk daarbij dat mijn behandelingen de reguliere zorg niet in de weg staan. “Het is juist een aanvulling hierop. Doordat het zelfgenezende vermogen van een lichaam in gang wordt gezet, zal de kans van slagen op de reguliere behandeling alleen maar groter worden”.

0621283672 of joyce.altena@casema.nl

Tot slot nog even dit:
Reiki is geen sekte en niet gebonden aan een religie

Deel deze advertentie met:
|