NIEUW NIEUW Porseleinen kastgrepen

prijs
€ 5,95
datum plaatsing
25-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
PorseleinenKnoppen. nl
type
aangeboden
adverteert sinds
10-12-2012
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
0642271966
gezien
116 x
snelcode info
1755512

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

NIEUW NIEUW!? vraag naar de Website NIEUWE kastgrepen in divesre kleuren en kastknoppen zijn binnen!

Echte Porseleinen Kastknoppen ZoalsVroeger.

Tegen betaalbare prijs uw keukengrepen of kastknoppen vervangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben het grootste assortiment binnen de Benelux.


Denk eens aan uw keuken die u graag anders wilt zien maar een hele keuken vervangen is uw te prijzig of uw Ikea kast die u net iets anders zou willen zien dan die geijkte uitstraling!

Ook hebben wij de juiste kastknoppen en kastgrepen voor die brocante kast waar je net niet voor dat ene kastknopje kan slagen!?


Montage van de kastknop is heel makkelijk net zoals het bestellen van de kastknoppen in onze webshop. VRAAG naar de WebsiteOok hebben wij diverse antieke kastgrepen , porseleinen kastgrepen , porseleinen kapstokhaken , glazen kastknoppen , deurkrukken en porseleinen kastknopjes in ons assortiment. - Daarnaast hebben wij ook klassiek meubelbeslag barok lodewijk biedermeier chippendale art-deco antiek beslag in voorraad Ook zijn er regelmatig aanbiedingen vanaf ?1,25

Vriendelijke groeten, Maurice & Irene Echte PorseleinenKnoppen - ZoalsVroeger


Hele kleine knopjes die erg geschikt zijn voor de kleiner laden zoals apothekerkast, secretaires, kabinet en barokkast porseleinen deurgrepen glazen knopjes porseleinen kastknopjes deurknopjes porcelein kastknoppen glazen knoppen porceleinen knopjes porseleinen kastknop deurknop knopjes porseleinen deurknoppen kinderkamerbeslag maison glasknop kapstokhaken knop porseleinen kapstok voor op allerlei meubels en keukenkastjes???


Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1635651


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|