Cursus "Dolfijn Reiki"

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
23-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Joyce
type
aangeboden
adverteert sinds
31-10-2011
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
n.v.t.
gezien
11 x
snelcode info
1968718

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dolphin Reiki Trilogie

Deze trilogie is ontwikkeld door Shanti Johnson en Sheryl Carter via meditaties en daadwerkelijk contact met dolfijnen en bestaat uit drie graden
• Dolphin Healing Reiki
• Orca Empowerment Reiki
• Dolphin Crystal Reiki.
Dit is een veelomvattende healingsvorm, waarbij de dolfijnen een hoofdrol spelen.

Dolphin Trilogy Reiki kan je leven veranderen, je intuïtie zal versterkt worden, je dromen worden helderder, je zult enorm veel liefde en wijsheid van de dolfijnen en orka’s ervaren, die fungeren als gidsen op je pad en tijdens meditatie en healing.
Je speelse en liefdevolle kanten mogen meer naar buiten komen, problemen en stress zullen verminderen en je zult je meer verbonden voelen met je Eigen bron en Moeder Aarde. Je zult gaan merken dat de dolfijnen steeds meer een grotere rol gaan spelen in je leven.
Tijdens healing is deze energie uitstekend te gebruiken als er emotionele trauma’s spelen, zoals een traumatische ervaring, angst, verdriet en depressie. De liefde en speelsheid van de dolfijnen en orka’s helpen op een troostende en zachte manier tijdens de healing. De combinatie met de kristallen geeft hele krachtige healing.
als basis heb je de dofijn reiki inwijding nodig. Dit is in principe een gratis inwijding maar ik vraag hier altijd 15 euro voor en dit bedrag is voor de Stichting Sam.Dit is dus de basis. De Dolfijn Trilogie kost 50 euro.

Wil je meer weten over de Dolphin Trilogie Reiki neem dan gerust contact met mij op. Joyce.altena@casema.nl

Deel deze advertentie met:
|