Begeleider 3 Trainingshuis jongeren ASS en VB

MiddinHet Lorna Wing Huis is een 24 uurs voorziening. Van begeleiders wordt verwacht dat ze flexibel inzetbaar zijn en alle voorkomende diensten kunnen werken. Het trainen van diverse vaardigheden is een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse begeleiding. Dit vraagt doorzettingsvermogen en veel geduld. Als Begeleider 3 werk je met name op de groep, dit is steeds wisselend over de 3 groepen verdeeld. Daarnaast zijn de voorkomende taken onderling verdeeld, zoveel mogelijk passend bij ieders talenten.
Als begeleider moet je in de verschillende fases meer of minder actief begeleiden. Begeleiders moeten hier flexibel in kunnen zijn en snel kunnen schakelen.
Rondom iedere cliënt is een koppel aan begeleiders uit alle niveaus, met elkaar maak je afspraken over taakverdeling en verantwoordelijkheden.
Competentiegericht werken en met de clienten de dialoog aangaan vanuit “dit vind ik ervan” zijn methodieken die momenteel in ontwikkeling zijn.

Hier doe je dit:

Het Lorna Wing Huis is een trainingslocatie voor 14 jong volwassenen met ASS en VB. Cliënten leren in verschillende fases diverse praktische en sociale vaardigheden die nodig zijn voor zelfstandig(er) wonen. 
We werken fase gericht in 3 groepen, cliënten stromen binnen de locatie door. Bij iedere volgende fase wordt de cliënt meer aangesproken op vaardigheden en eigen verantwoordelijkheden. In fase 1 wordt nog alles met de cliënt samen gedaan, in de laatste fase is begeleiding alleen nog een aantal uur per dag aanwezig om op verzoek te ondersteunen. 
Iedere cliënt krijgt een trainingsmap waarin steeds nieuwe bij de fase behorende trainingen worden aangeboden. 

Deze functie is per direct. 
Bedrijfsomschrijving


Middin is gewoon bijzonder. Dat merken niet alleen onze ruim 5.500 cliënten die verdeeld over heel Zuid-Holland de allerbeste persoonlijke zorg krijgen. Dat merken ook onze circa 3.300 medewerkers. Werken bij Middin betekent: gewaardeerd en gerespecteerd worden. In een inspirerende werkomgeving met gedreven zorgcollega’s, iedere dag alles uit jezelf kunnen halen en jezelf blijven ontwikkelen. Denken vanuit de cliënt en niet vanuit protocollen. En zichtbaar en met veel voldoening concreet bijdragen aan waar we met elkaar iedere dag voor gaan: bijzondere mensen gewoon laten zijn.
Functie-eisen


Werken als Begeleider 3 vraagt best veel van je. Het stelt behoorlijke eisen aan je kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Tevens is het met deze doelgroep erg belangrijk om methodisch en met stappenplannen kunnen werken. Je bent in staat om de vraag van de cliënt goed te verstaan. Dat maakt jou bijzonder!
​​​​​​
-een afgeronde SPW 3 of 4, MMZ 3 of 4 of vergelijkbare zorggerelateerde opleiding is vereist
-minimaal 2 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie met de doelgroep ASS en VB is vereistArbeidsvoorwaarden


Onze cliënten kunnen niet zonder jou. Jij bent voor hen belangrijk. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij voor jou goede arbeidsvoorwaarden hebben. Zo bieden we je voor deze functie Begeleider 3 (20-24 uur per week):
 
-een salaris van maximaal € 2.662,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 35 conform de CAO-GHZ)
-uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden binnen ons ruime aanbod. En de kans om je te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie

Maar ook de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem (MKSA, opgenomen in de CAO) een deel van je brutosalaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld voor extra vrije dagen of een fietsplan. En je krijgt bij ons verschillende medewerkersvoordelen, zoals korting op verzekeringen, maar ook op dagjes uit.
Sollicitatieprocedure


Sta jij in de startblokken om bij Middin aan de slag te gaan als Begeleider 3 voor het Trainingshuis Lorna Wing Huis in Zoetermeer? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton.
Wil je eerst nog meer weten over wat jouw functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Miriam van de Port (Begeleider 5) telefoonnummer 06 416 15 616 of Marion de Leeuw (Zorgmanager) op telefoonnummer 06 269 84 716.
of bel met één van onze Recruiters via 070 372 35 48. We beantwoorden graag al je vragen.

Als je bij ons solliciteert, vragen we je om een actuele VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


Locatie: Zoetermeer

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706291/middin-begeleider-3-trainingshuis-jongeren-ass-en-vb-zoetermeer
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Middin
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 13-10-2018
  • Plaatsnaam Zoetermeer
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570120

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.