Begeleider Gespecialiseerde Opvang Na School (GONS)

Ipse de Bruggen

Begeleid jij graag kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 dan, heb jij een afgeronde opleiding op minimaal niveau 3 en wil jij in de middag werken met kinderen? Lees dan verder!

Wie zijn wij
Wij zijn de Gespecialiseerde Opvang Na School (GONS) Zoetermeer. De GONS Zoetermeer heeft een samenwerkingsverband met de ZMLK school de Keerkring. Na schooltijd komen de kinderen van de Keerkring naar de GONS. Hier zijn verschillende groepen waar de kinderen de begeleiding krijgen die passend is bij hun niveau en behoeftes. Het aantal kinderen op de groep verschilt per dag. We hebben een locatie voor de bovenbouw en een voor de onderbouw. Jij zal vooral werken op de locatie voor de onderbouw kinderen die tussen de 4 en de 12 jaar oud zijn. De GONS is recreatief, gericht op het bieden van vrijetijdsactiviteiten aan zeer moeilijk lerende kinderen. De GONS biedt deze kinderen (gestructureerde) speelmogelijkheden, die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. De GONS streeft een brede ontwikkeling na. Dit houdt in dat de kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat ouders/netwerk betrokken worden bij de zorg van de kinderen.

De GONS richt zich op:
-De emotionele en verstandelijke ontwikkeling.
-Het ontwikkelen van de creativiteit.
-Het aanleren van sociale, praktische en lichamelijke vaardigheden.
-Het stimuleren van zelfredzaamheid. De GONS wil dat de kinderen een omgeving krijgen aangeboden die zorg draagt en dat zij:
-Zich veilig voelen en welzijn ervaren.
-Perspectief hebben en zich zo veel mogelijk kunnen ontwikkelen & ontplooien.
-Voor zichzelf betekenisvolle relaties kunnen aangaan.
-Een goede dagelijkse verzorging en voor een warme en veilige omgeving kunnen ervaren.
-Zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken.
-Een stimulerend en gevarieerd activiteitenaanbod ontvangen dat hen prikkelt en de mogelijkheid biedt om naar hun mogelijkheden grenzen te verleggen en hun horizon te verbreden, ook al is dit in kleine stapjes.
-Worden begeleid door mensen die om hen geven en over de professionele kennis en kunde beschikken. Voor meer informatie over de locatie klik hier.

Jouw baan
Als begeleider B ben je iemand die het voortouw neemt om de zorg en begeleiding, naar de behoefte van het kind, te optimaliseren. Je bent collegiaal, verantwoordelijk en hebt inzicht in het gedrag van de kinderen. Wij zijn een klein team dat met elkaar zorg draagt voor de gang van zaken. Met elkaar vervullen we de teamrollen. Na de inwerkperiode krijg je de (gedeelde) verantwoordelijkheid voor een eigen, bij jou passende teamrol. Wij zijn open op maandag, dinsdag, donderdag, en vrijdag van 14:30 tot 18:00 en woensdag van 12:30 tot 18:00 en in school vakanties een aantal dagen. Jij zal ons team op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag komen versterken. Daarbij is het mogelijk om extra uren te maken door in te vallen op andere dagen en tijdens de schoolvakanties. Bij goed functioneren is er mogelijkheid binnen de stichting om meer uren te werken. Denk hierbij aan invalwerk op andere locaties of ambulante begeleiding.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde opleiding op niveau 3 en je hebt een duidelijke visie op zorg. Je kan de vraag van de kinderen vertalen in zorg- en begeleidingsafspraken. Het kind is daarbij het uitgangspunt van je handelen.

Daarnaast:
-ben je in staat bent om zelfstandig te kunnen functioneren;
-sta je sterk in je schoenen;
-kan je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg;
-kan je goed het overzicht houden en organiseren;
-kan je je inleven in de belevingswereld van de kinderen;
-kan je omgaan met probleemgedrag.Wat wij bieden
Het betreft een functie van minimaal 14 uur en maximaal 19 uur per week. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 30; een brutosalaris tussen € 1.707,00 en € 2.546,00 op basis van een 36-urige werkweek. Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement, computer, laptop of tablet. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag voor de uren die onder deze regeling vallen. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Sonja Geskus tel: 06-12302449.
We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag, en vrijdag van 14:30 uur tot 18:00 uur en woensdag van 12:30 uur tot 18:00 uur en in school vakanties een aantal dagen.

Je zal op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30 uur tot 18.00 uur werkzaam zijn op de GONS. Ernaast is er mogelijkheid om extra diensten te werken.


Locatie: Zoetermeer

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 16-24

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705829/ipse-de-bruggen-begeleider-gespecialiseerde-opvang-na-school-gons-zoetermeer
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Ipse de Bruggen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-11-2018
  • Plaatsnaam Zoetermeer
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 42 x
  • Snelcode info 21570512

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.