Spectro Light Starter 100

Geschikt voor: ✔ Kiemen ✔ Groeien ✔ Bloeien. Ideaal voor een ruimte van 80 x 80 cm met slechts 100W verbruik.

Spectro Light Starter 100
Spectro Light Starter 100w is het kleinste model en is ontstaan met als doel het kweken met Led kweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. Na vele jaren innovatie heeft Spectro Light een zeer hoogwaardige COB LED kweeklamp weten te ontwikkelen, namelijk een zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer gunstig stroomverbruik. In vergelijking met HPS kweeklampen kunt u tot 50% op uw stroomkosten besparen! De Spectro Light COB Serie behoort tot de beste led kweeklampen van het moment. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gaan hand in hand, waardoor het kweken van planten niet alleen beter gaat maar ook makkelijker wordt dan ooit. De Spectro Light Starter 100W is een goed voorbeeld van de manier van de duurzaamheid en kwaliteit waar Spectro Light bekend om staat. Naast de consumentenmarkt wordt Spectro Light massaal gebruikt in de glastuinbouw met als voorbeeld projecten binnen tomatenteelt. Door te kweken met led kweeklampen van Spectro Light is een maximale oogst gegarandeerd.
Optimale belichting met de Spectro Light Starter 100
De Spectro Light Starter 100 is een indrukwekkende led kweeklamp, die een oppervlakte van 80 bij 80 centimeter kan belichten op een hoogte van 60 centimeter boven de plant. Die reikwijdte is vele malen groter dan wat u zou kunnen bereiken met een traditionele HPS-kweeklamp. Ook de spreiding is uitstekend: hij beschijnt de uiterste hoeken met gemak 50% tot wel 100% meer dan andere kweeklampen. Dat alles krijgt de Spectro Light Starter 100 voor elkaar met een vermogen van slechts 110 Watt – daarmee evenveel licht producerend als een HPS-lamp van 250 Watt. De praktische applicaties en de kostenbesparingen zijn dus immens: Spectro Light biedt een gemaximaliseerde dekking voor de helft van de energiekosten. Tevens is het lichtspectrum uitermate goed geoptimaliseerd op de fotosynthetische behoefte van uw plantsoorten. Een goede led kweeklamp wordt bepaald door de kracht in combinatie met het lichtspectrum.
Spectro Light Starter 100: Dé beste kwaliteit 
De Spectro Light Starter 100W biedt niet alleen 50 procent meer licht voor hetzelfde geld, hij gaat ook een stuk langer mee dan u van een normale kweeklamp gewend bent. Met speciale warmtegeleiders van aluminium worden deze led kweeklampen een stuk minder heet, waardoor de levensverwachting sterk toeneemt. De Spectro Light Starter kan minstens 67.000 branduur mee, zonder lichtintensiteit te verliezen. Alleen daarmee al heeft u de investering in deze lamp binnen de kortste keren terug verdient – om nog niet eens te spreken van de voordelen die uw planten zullen hebben van de perfecte spreiding en belichting van deze lamp. Spectro Light LED kweeklampen zijn voorzien van COB (Chip On Board) technologieën. COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. De Spectro Light Starter is krachtig genoeg om een oppervlakte van 80 x 80 cm te belichten. De kweeklamp weegt 1.5kg en heeft een levensduur van minimaal 67.000 branduren. 
Specificaties:

- Vermogen: 100 watt

- Vervangt tot 250 watt HPS

- Full-spectrum (voor groei en bloei)

- Te belichten oppervlak 80 x 80 cm

- Levensduur: 50.000 branduren

- Twee jaar garantie

- Gewicht: 3 kilogram 
 

---------

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7439604182141
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: spectro light


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 339
  • Datum plaatsing 04-07-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder KwekenMetLED.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-03-2018
  • Plaatsnaam Zoetermeer
  • Telefoon 0646036452
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 22530811
Bezorgservice